Hocam bu mouse, şarjlı mı pilli mi ve ne kadar süre gidiyor pili?Kendim kullanıyorum gayet memnunum. Bugüne kadar herhangi bir gecikme ve ya başka sorun yaşamadım. Armory create uygulamasından düzenli güncelleme de alıyor. Sadece scrollun arkasında bulunan dpi ayarlama tuşunu armory create uygulamasından kapattım çünkü Fps oyunlarında bazen istemeden o tuşa basıyodum ve dpi değişiyordu. Sen de eğer alırsan kendine göre ayarlayabilirsin.
avuç içi hocam o yüzden rog keris almıştım zowie bulamayıncaAimpoint sensörlüsü 1 yıldır falan kullanıyorum. Elin büyükse ve avuç içi tutuyosan piyasada daha iyisi yok. Normal wireless olanın sensörü bi tık zayıf aimpointe göre ama malzeme kalitesi ömürlük
kankka ş--şey senin mouse 7700 tele biliyorsun değil miAimpoint sensörlüsü 1 yıldır falan kullanıyorum. Elin büyükse ve avuç içi tutuyosan piyasada daha iyisi yok. Normal wireless olanın sensörü bi tık zayıf aimpointe göre ama malzeme kalitesi ömürlük
Keris küçük ve geri dönüştürülmüş malzemeden yapılıyo plastiği, Harpe da öyle. Gladius ııı wireless Aimpoint asusun direk amiral gemisiavuç içi hocam o yüzden rog keris almıştım zowie bulamayınca
Ben ilk beyaz Aimpoint aldım 1100 liraya beleş fiyattan. Bu Eva olanı da 4200 emfalan almıştım.avuç içi hocam o yüzden rog keris almıştım zowie bulamayınca
Mesaj otomatik birleştirildi:
kankka ş--şey senin mouse 7700 tele biliyorsun değil mi
4k ya düşmüş fiyatı bu aradaavuç içi hocam o yüzden rog keris almıştım zowie bulamayınca
kankka ş--şey senin mouse 7700 tele biliyorsun değil mi
Fiyatıda Güzel Ama Sizin Kaç'a Aldınız Zamanında Orasıda Önemli .aimpoint
İlk 1900 e falan almıştım, 800 lira geri ödeme kampanyasından 1100 e gelmişti, bu Eva versiyonunu geçenlerde 4400 e aldımFiyatıda Güzel Ama Sizin Kaç'a Aldınız Zamanında Orasıda Önemli .
kenks e spotçu değilim ki ben 4100 tele ne ya sen milyar milyon sen bu perayi ne yaptınKeris küçük ve geri dönüştürülmüş malzemeden yapılıyo plastiği, Harpe da öyle. Gladius ııı wireless Aimpoint asusun direk amiral gemisi
Ben ilk beyaz Aimpoint aldım 1100 liraya beleş fiyattan. Bu Eva olanı da 4200 emfalan almıştım.
4k ya düşmüş fiyatı bu arada
Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint EVA-02 Edition Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint EVA-02 Edition Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint EVA-02 Edition Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 5.293,05 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
Ne Gerek Vardı Hocam Eva Mevaİlk 1900 e falan almıştım, 800 lira geri ödeme kampanyasından 1100 e gelmişti, bu Eva versiyonunu geçenlerde 4400 e aldım
Razer da v3 4k ediyosa gladius 4 bin liraya çok ucuz her türlükenks e spotçu değilim ki ben 4100 tele ne ya sen milyar milyon sen bu perayi ne yaptın
kenks e spotçu değilim ki ben 4100 tele ne ya sen milyar milyon sen bu perayi ne yaptın