Neler Yeni

Rog Pugio 2 yi nasıl temizlerim

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
arkadaşlar 2 gün önce yanlışlıkla mouse un üstüne pepsi döktüm sol tık gayet iyi ama mouse tekerleği ve sağ tık etkilenmiş galiba daha sert vs basmak gerekiyor ve tıklama hissayıtı hissetmiyorum hava üfleyince 3-4 dakikalığına düzeliyor ne yapmalıyım sökeyimmi mouse u ? nasıl temizleyebilirim büyük ihtimalle yapış yapış olduğundan oluyor ne yapmalıyım

T.P.G.

80+ Titanium
arkadaşlar 2 gün önce yanlışlıkla mouse un üstüne pepsi döktüm sol tık gayet iyi ama mouse tekerleği ve sağ tık etkilenmiş galiba daha sert vs basmak gerekiyor ve tıklama hissayıtı hissetmiyorum hava üfleyince 3-4 dakikalığına düzeliyor ne yapmalıyım sökeyimmi mouse u ? nasıl temizleyebilirim büyük ihtimalle yapış yapış olduğundan oluyor ne yapmalıyım
Zaten Switchleri sökülebilir olduğundan yedek switchleri takabilirsin, scroll'u da onları takarken temizlersin.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Switchleri çıkarıp temizle,yapışkanlıktan dolayıdır.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten Switchleri sökülebilir olduğundan yedek switchleri takabilirsin, scroll'u da onları takarken temizlersin.
switchlerini değiştirdim yüksek oranda düzeldi sağ taraf azıcık daha kaldı onlarıda tekrar söküp takacağım

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
switchlerini değiştirdim yüksek oranda düzeldi sağ taraf azıcık daha kaldı onlarıda tekrar söküp takacağım
switclerini değiştiriken taktığım vida bozuldu şuan çıkartamıyorum ve şuan gene bozuldu teknik servise yollayacağım dokunmatik yüzeye tıklıyor gibi hissediyorum

Top Bottom