- Konu Sahibi Konu Sahibi
3080 yazacağıma 3070 yazmisim hocam kusura bakmayın 4070 ve omen diyoruz o zaman en iyisine değil mi?3070ti 12gb diye bi kart yok hocam. Laptop için olan 3070ti diyorsanız 4070 varken ona bakmaya pek gerek yok.
3080 yazacağıma 3070 yazmisim hocam kusura bakmayın 4070 ve omen diyoruz o zaman en iyisine değil mi?3070ti 12gb diye bi kart yok hocam. Laptop için olan 3070ti diyorsanız 4070 varken ona bakmaya pek gerek yok.
hocam 25k bütçeyle ne önerirsiniz laptop için ddr5 tercihim olur hızdan dolayı ama yine de size kalmış ikinci elde de değerlendirebilirim3070ti 12gb diye bi kart yok hocam. Laptop için olan 3070ti diyorsanız 4070 varken ona bakmaya pek gerek yok.
Hocam kendi konunuzu açmanız daha iyi olur, arkadaşın konusunu meşgul etmeyelim. Konunuz varsa da konudaki yükselt seçeneğini kullanabilirsiniz.hocam 25k bütçeyle ne önerirsiniz laptop için ddr5 tercihim olur hızdan dolayı ama yine de size kalmış ikinci elde de değerlendirebilirim
Hocam güncelliği ve dlss 3.0 gibi teknolojileri barındırmasından dolayı ben yine 4070 seçerdim. Şu an o omenden daha iyi bir cihaz varsa da ben bilmiyorum. Diğer 4070 laptoplara bakarak bi kıyaslayın isterseniz, 4070in altına inmenizi pek tavsiye etmem.3080 yazacağıma 3070 yazmisim hocam kusura bakmayın 4070 ve omen diyoruz o zaman en iyisine değil mi?
Anladım vatandaki tüm laptoplara tekrar gözden gezdireceğim sizinde zamanınız varsa en mantıklı seçeneği bulsak iyi olur aslında.Hocam kendi konunuzu açmanız daha iyi olur, arkadaşın konusunu meşgul etmeyelim. Konunuz varsa da konudaki yükselt seçeneğini kullanabilirsiniz.
Hocam güncelliği ve dlss 3.0 gibi teknolojileri barındırmasından dolayı ben yine 4070 seçerdim. Şu an o omenden daha iyi bir cihaz varsa da ben bilmiyorum. Diğer 4070 laptoplara bakarak bi kıyaslayın isterseniz, 4070in altına inmenizi pek tavsiye etmem.
Hocam yarım saat önce yatacaktım da siz sipariş oluşturup yatarsınız diye omeni önerip yatayım demiştim, sonrasında uzadı biraz Şimdi gitmem gerek yarın müsait olursam yardımcı olmaya çalışırım.Anladım vatandaki tüm laptoplara tekrar gözden gezdireceğim sizinde zamanınız varsa en mantıklı seçeneği bulsak iyi olur aslında.
Tamamdır yinede çok teşekkürler sepetimin son hali buHocam yarım saat önce yatacaktım da siz sipariş oluşturup yatarsınız diye omeni önerip yatayım demiştim, sonrasında uzadı biraz Şimdi gitmem gerek yarın müsait olursam yardımcı olmaya çalışırım.
55k verip 4060 almazsinKim demiş onu ? Düşük işlemcili modelini aldım gerçekten muazzam bir laptop. Fan sesi olmadan ve performans kaybı olmadan oyun oynayabiliyorum. Bataryası ve mobilitesi gaminge göre çook iyi.
Vatan kredisi nedir hocam bu arada?
Laptopu ekran kartından ibaret görüyorsan forumda insanlara çok bilgi verme kanka.55k verip 4060 almazsin
Reis bu sistemin videosu varmı inceleme videosu bi bakarmısın?Hocam yarım saat önce yatacaktım da siz sipariş oluşturup yatarsınız diye omeni önerip yatayım demiştim, sonrasında uzadı biraz Şimdi gitmem gerek yarın müsait olursam yardımcı olmaya çalışırım.