Whattyu
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
TUF alabilirsin varsa stoğu sıcaklık bakımından daha 65 dereceyi görmedimBu ekran kartı nasıldır bilgisi olan biri yazabilirmi ?
TUF alabilirsin varsa stoğu sıcaklık bakımından daha 65 dereceyi görmedimBu ekran kartı nasıldır bilgisi olan biri yazabilirmi ?
Rog daha iyi TUF'tanTUF alabilirsin varsa stoğu sıcaklık bakımından daha 65 dereceyi görmedim
Rog daha iyi TUF'tan
Stoğu yok Tuf Evo'nunsadece fiyat bakımından yüksek olduğu için söylemiştim
Fakat şuanda bu bütçeyler çok iyi şeyler alamaz. Acelesi yoksa beklemekte fayda var.Konu sahibi şuan alacak ki konu açmış değil mi?
Stok sorunun ne zaman biteceği belli değil tahminim Nisan Mayıs.
Stoğu yok Tuf Evo'nun
TUF alabilirsin varsa stoğu
Gaming x baktığım uzay montaj sistemlerde 51 53 derece çalışıyordu base hızlarda ve ben üstüne oc yaptım ona rağmen 47 48 derece daha soğuk çalışıyor tecrübem göre. Şuan 940 voltajda çalışıyor 890a indirebiliyorum Oc'siz o zamanda 44 derece falan oluyor %40 fan devrinde bu değerler şaka gibi sayılar cidden. Bu benim deneyimlediğim değerler bu yüzden diğer kartlar hakkında yalan yanlış şeyler söyleyemem tabii ki gaming x te çok güzel kart rog olmasa onu alırdım zaten 2. Sıradaydı benim için.3060
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gaming X en iyi soğutmaya sahip
Voltajlarla oynanınca evet sıcaklıklar değişebilir fakat 1600RPM'de en az sıcaklığı Gaming X alıyorGaming x baktığım uzay montaj sistemlerde 51 53 derece çalışıyordu base hızlarda ve ben üstüne oc yaptım ona rağmen 47 48 derece daha soğuk çalışıyor tecrübem göre. Şuan 940 voltajda çalışıyor 890a indirebiliyorum Oc'siz o zamanda 44 derece falan oluyor %40 fan devrinde bu değerler şaka gibi sayılar cidden. Bu benim deneyimlediğim değerler bu yüzden diğer kartlar hakkında yalan yanlış şeyler söyleyemem tabii ki gaming x te çok güzel kart rog olmasa onu alırdım zaten 2. Sıradaydı benim için.