Neler Yeni

ROG Swift OLED PG27AQDM monitörümde G-Sync çalı

GROSTLY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
AHMET AKKUŞ
ROG Swift OLED PG27AQDM monitörümde G-Sync açtığımda beyaz titremeler ve FPS dalgalanmaları oluyor, aynı zamanda monitörün OSD ekranında da o FPS dalgalanmaları anlık olarak değişirken gözüjüyor. LoL oynarken 600 FPS aldıgında yırtılıyor, Dying Light oynarken siyahlar hafif beyaz olup değişiyor ve bu sadece G-Sync açıldığında oluyor. Sizce ne yapmalıyım bunun bir çözümü var mı?

internette
bu link üzerinden aynı sorunu yaşayan kişileri gördüm konu ile alakalı fikriniz olması için ekliyorum.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
2024 Mayıs MCM106 firmware güncellemesi ile OLED anti-flicker (titreme) ayarı geliyor. İsterseniz onu kullanabilirsiniz. Ama bu sefer de frame rate ve FPS tam olarak eşleşmediği için takılmalar oluyor. Deneyip bakın hangisi daha rahatsız ediciyse öbürünü kullanın. Tamamen kurtulmak istiyorsanız VRR kapatmanız lazım. FPS sınırlaması atayabilirsiniz.

GROSTLY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
AHMET AKKUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FPS sınırlaması getirdiğim de aldığım fpsnin altında bir değer girmem gerekiyor ki üstüne cıktığında sorun olmazken altına düştüğünde problem yaşamasın diye. bu kez de insan düşünüyor 45 bin tl verip bunlarla uğraşmak zorundamıyız diye..
Mesaj otomatik birleştirildi:

MCM109 kullanıyorum bu arada söylemeyi unutmuşum , anti-flicker (titreme) ayarını açınca hata veriyor görüntü ayarları ile alakalı bir şey demeye çalışıyor ve sadece diğer monitör çalışıyor actığımda.

Son düzenleme:

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
FPS sınırlaması getirdiğim de aldığım fpsnin altında bir değer girmem gerekiyor ki üstüne cıktığında sorun olmazken altına düştüğünde problem yaşamasın diye. bu kez de insan düşünüyor 45 bin tl verip bunlarla uğraşmak zorundamıyız diye..
Mesaj otomatik birleştirildi:

MCM109 kullanıyorum bu arada söylemeyi unutmuşum , anti-flicker (titreme) ayarını açınca hata veriyor görüntü ayarları ile alakalı bir şey demeye çalışıyor ve sadece diğer monitör çalışıyor actığımda.
Tam hata mesajını paylaşır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,421
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom