Bu daha kalıcı diye biliyorum sprey uçup gidiyor çoğuAga bunun normal deodorantlardan farkı ne ki ?
Sprey daha kullanışlı değilmi
hocam roll on daha kalıcı fakat resimdeki roll on bende var ve aşırı alerji kaşıntı yapıyor benden kaynaklı olabilir kaşıntı yapması haricinde tavsiye ederimRoll on olarak ne önerirsiniz? Buna nasıl bütçe belirlenir bilemiyorum, önerilerinizi bekliyorum. resim temsili. onun gibi bişey arıyorum. alüminyumlu olması çok umrumda değil(zararlı deniyor)
Abi çok müthiş bi ürün var babam gençliğinden beri kullanıyormus asla terletmiyor koku birakmiyor AmWayRoll on olarak ne önerirsiniz? Buna nasıl bütçe belirlenir bilemiyorum, önerilerinizi bekliyorum. resim temsili. onun gibi bişey arıyorum. alüminyumlu olması çok umrumda değil(zararlı deniyor)
Roll on olarak ne önerirsiniz? Buna nasıl bütçe belirlenir bilemiyorum, önerilerinizi bekliyorum. resim temsili. onun gibi bişey arıyorum. alüminyumlu olması çok umrumda değil(zararlı deniyor)
27 liraya adidas'ın roll on'unu kullanıyom fiyatıda güzel kokusuda rahatsız etmiyor mavi olanıRoll on olarak ne önerirsiniz? Buna nasıl bütçe belirlenir bilemiyorum, önerilerinizi bekliyorum. resim temsili. onun gibi bişey arıyorum. alüminyumlu olması çok umrumda değil(zararlı deniyor)
Birgün Dedorant istersen bir öneride bulunabilrim.Roll on olarak ne önerirsiniz? Buna nasıl bütçe belirlenir bilemiyorum, önerilerinizi bekliyorum. resim temsili. onun gibi bişey arıyorum. alüminyumlu olması çok umrumda değil(zararlı deniyor)