𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
cihazın marka modeli neydi hocam2 slotta da sim kart var. Çift hat kullanıyorum. Farklı bir rom deneyeceğim.
cihazın marka modeli neydi hocam2 slotta da sim kart var. Çift hat kullanıyorum. Farklı bir rom deneyeceğim.
İmeide herhangi bir sorun yok kayıtlı ve kullanılabiliyor.imei değiştirin büyük bir ihtimalle imei bloklanmıştır. tr içinde kullanamazsınız imeiyi değiştirmeniz lazım ancak yasa dışı olduğunu bilin
SM-G965F S9+cihazın marka modeli neydi hocam
hmm o zaman modem dosyasını değiştirin çünkü benim j5'im varken rom yazmam gerekiyordu modem dosyasında sorun yaşadığım için modem dosyası değiştirerek çözdümİmeide herhangi bir sorun yok kayıtlı ve kullanılabiliyor.
Ios değil Android S9+ SM-G965Fhmm o zaman modem dosyasını değiştirin çünkü benim j5'im varken rom yazmam gerekiyordu modem dosyasında sorun yaşadığım için modem dosyası değiştirerek çözdüm
tamam zaten android cihaz j5Ios değil Android S9+ SM-G965F
Modem dosyasını nasıl değiştireceğim peki?tamam zaten android cihaz j5
siz rom yazmışmıydınız daha önceModem dosyasını nasıl değiştireceğim peki?
Orjinal Stock Rom yükledim samfw.com üzerindensiz rom yazmışmıydınız daha önce
tamam o zaman başka bir imei deneyın kayıtlı imei harici o olmaz ise telefonjunuzun modem dosyasını değiştirerek deneyin bu arada arama yaparken bir hata alıyormuydunuzOrjinal Stock Rom yükledim samfw.com üzerinden
Stock rom yüklemeden önce herhangi bir sorun yoktu. Stock rom yükledim sonra "yalnızca acil aramalar" yazıyor iki simde de. Wifi arama açık olunca arama ve sms geliyor bir sorun olmuyor.tamam o zaman başka bir imei deneyın kayıtlı imei harici o olmaz ise telefonjunuzun modem dosyasını değiştirerek deneyin bu arada arama yaparken bir hata alıyormuydunuz
SM-G965F Türkiye Rom nereden bulabilirim? Sammobile'de Türkiye bulamadım.Farklı bir ülkenin falansa ya da cihazın farklı bir versiyonunun ROM'u ondan dolayı da yapar.
Samsung'dan pek anlamam ama başka ülkenin ROM'unu yüklediysen sorun %90 ondandır. Samsung forumlarında falan soruşturmak lazım.SM-G965F Türkiye Rom nereden bulabilirim? Sammobile'de Türkiye bulamadım.