Neler Yeni

Android Root telden banka uygulaması nasıl açılır..?

JackieTR

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır rootlu bir tel kullanıyorum şuana kadar sorun olmadı.. Garanti bankacılığına az önce girmeye çalışırken uygulama ilk kez attı..

Giriş yapmaya çalışınca "Root edilmiş cihaz ile giriş yapmanız güvenliğiniz sebebiyle engellemiştir." uyarısı veriyor.

Bazı uygulamalar varmış ama onlar ne kadar güvenli bilmiyorum. Müşteri hizmetleri güvenliği kapatabilir mi..?

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alihan YILMAZ
Vardır kötü tecrübeleri.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
magisk kullandigini varsayiyorum cunku suanda sistemsiz root'a erismeni saglayan en iyi uygulama ve modul eger yoksada telefonda root erisimi zaten varsa magisk'i kurabilirsin

bunu indir sonra magisk uygulamasini ac

sag alt koseden "Modüller" ac
IMG-20241212-WA0001.jpg
"Depolamadan yükle" sec ve sana attigim .zip dosyasini flashla

modulu kurup telefonu yeniden baslattiysan tekrardan ayni sekmeye gidip eger kapaliysa isaretledigim yerden modulu aktif hale getir

simdi magisk'in ana sayfasina tekrardan gel ve sag ust koseden ayarlar logosuna basip ayarlari ac

IMG-20241212-WA0002.jpg

burada isaretledigim yerden magisk uygulamasini farkli bir paket ismiyle tekrardan kurun, ben zaten yaptigim icin o secenek cikmiyor ama sende cikacaktir

islem bittikten sonra farkli paket ismiyle kurdugun magisk uygulamasina gir ve tekrardan ayarlari ac

IMG-20241212-WA0000(1).jpg

buradan tercihleri benim yaptigim gibi yapip "Reddetme Listesini Yapılandır" a gir

Magisk ve root'u gizlemek istedigin uygulamayi listeden bulup butun butun alanlari secin, bunun gibi:
Screenshot_20241212-132744_Settings.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,669
Üyeler
162,721
Son üye
piricat
Top Bottom