Rotring 500 Alınır mı?

Ben kurşun kalem kullanıyorum, memnunum.

@Yakup,
Scrikss'in tutuşunu daha fazla beğeniyorum, ağırlığı çok hoş hissettiriyor. Son derece sağlam, ucu da içeri girip çıkabilen bir yapıda. Yere düşmelere karşı da son derece korunaklı, yazış zevki de gayet güzel. Ağır biraz diğer kalemlere göre fakat rahat tutuluyor, bilek yorulmuyor. Rotring 500 de gayet güzel fakat oldum olası ucunu sevemedim. Garip yapıda biraz, hassas. Dik bir şekilde kalemi düşürürsen sonuçları kötü olacaktır senin için. Okulda hiç kullanan yok mu ikisinden birini? Ya da kırtasiyeye gidebilirsin. Deneyip alman daha iyi olacaktır. İkisi de üzmez.

Alınabilir fakat bu kalem biraz ağır onun dışında çok güzel
Ağırlığı sorun olmaz dersen al geç düşünme bile

Babamın 30 yıllık rotringi var halen sağlam. bende rotring tikky var 9 yıllık rengi duruyor ama alt kısmı filan soyuldu. Yazıları gitti.

300 var bende memnunum ama alınmaz aşırı pahalılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30tl kırtasiyede arkadaşım bunu aldı gayet güzel kalem 1 ay memnun
bu kalemi sıra arkadaşım kullanıyordu yazı yazarken bi anda takıldı kaldı kalem basmamaya başladı

@Yakup,
Scrikss'in tutuşunu daha fazla beğeniyorum, ağırlığı çok hoş hissettiriyor. Son derece sağlam, ucu da içeri girip çıkabilen bir yapıda. Yere düşmelere karşı da son derece korunaklı, yazış zevki de gayet güzel. Ağır biraz diğer kalemlere göre fakat rahat tutuluyor, bilek yorulmuyor. Rotring 500 de gayet güzel fakat oldum olası ucunu sevemedim. Garip yapıda biraz, hassas. Dik bir şekilde kalemi düşürürsen sonuçları kötü olacaktır senin için. Okulda hiç kullanan yok mu ikisinden birini? Ya da kırtasiyeye gidebilirsin. Deneyip alman daha iyi olacaktır. İkisi de üzmez.
Ağır kalemleri seviyorum, okulda hiç kullanan yok.

Rotring500 bazı kişilerde uzun yazmada eli agritabilir fakat çok muk kalem. Ortaokulda 2 yıl kullanmistim şimdi 2 ay önce yeniden aldım kullanıyorum memnunum. Grip 2011 e de bakabilirsin

Alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,232
Üyeler
186,857
Son üye
Rafarejma
Geri