Neler Yeni

🔥İndirim rOtring Tikky Mekanik Kurşun Kalem kalem 59tl

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
bana göre kalemlere para haecamak boş 10-20 liralık kalemde aynı bu da aynı yazıyor gidip üzerinde rotring yazıyor diye para verilmez bence
hocam sıradan öğrenci için öyle de iş veya ihtiyaç için kullananlarda var özellikle teknik çizimciler mühendisler vs vs. o yüzden genel konuşmamak lazım bence

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,981
İsim
kilan embappe
bana göre kalemlere para haecamak boş 10-20 liralık kalemde aynı bu da aynı yazıyor gidip üzerinde rotring yazıyor diye para verilmez bence
Eskiden 2 tanesi 12tl olan bimdeki uçlu kalemleri alırdım, dönem bitmeden ikisi de bozulurdu...

Sonradan 10 TL daha verdiğim bir kalemi ise hala kullanıyorum

şahin doğan

80+ Platinum
Ömürlük kalem. Orta okul zamanlarında farklı rengini bulmak için 3-5 ay paramı kenarda tutmuştum :D (Bulamadım)
Hala kullanıyorum.

milenix

80+ Gold
hocam sıradan öğrenci için öyle de iş veya ihtiyaç için kullananlarda var özellikle teknik çizimciler mühendisler vs vs. o yüzden genel konuşmamak lazım bence
onlarda mı bu tür kalemleri kullanıyor ben o işler için özel kalemler var sanıyordum :) (galiba çok safım)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiden 2 tanesi 12tl olan bimdeki uçlu kalemleri alırdım, dönem bitmeden ikisi de bozulurdu...

Sonradan 10 TL daha verdiğim bir kalemi ise hala kullanıyorum
bende öyle geçen sene kırtasiyeden 10 liraya bir kalem alıp çıkmıştım halen kullanıyorum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
onlarda mı bu tür kalemleri kullanıyor ben o işler için özel kalemler var sanıyordum :) (galiba çok safım)
yok hocam bu kalemi kastetmedim de iş için kullanılan kalemlered 30 40 tl deil o yüzden dedim. Mesela pentelin bi kalemi var graphgear 1000 diyeşuan 300tl fln. Tabi biraz tercih meselesi gibii gamerların mouse seçimine benzetebilirsiniz kimisi rotring tikky ile daha rahat çalışıyor kimisi de komforlu bi kalem olmadan yapamıyor

yok hocam bu kalemi kastetmedim de iş için kullanılan kalemlered 30 40 TL deil o yüzden dedim. Mesela pentelin bi kalemi var graphgear 1000 diyeşuan 300tl fln. Tabi biraz tercih meselesi gibii gamerların mouse seçimine benzetebilirsiniz kimisi rotring tikky ile daha rahat çalışıyor kimisi de komforlu bi kalem olmadan yapamıyor
veya çok test çözenlerde pahalı kalem alıyorlar vs vs

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?

milenix

80+ Gold
yok hocam bu kalemi kastetmedim de iş için kullanılan kalemlered 30 40 TL deil o yüzden dedim. Mesela pentelin bi kalemi var graphgear 1000 diyeşuan 300tl fln. Tabi biraz tercih meselesi gibii gamerların mouse seçimine benzetebilirsiniz kimisi rotring tikky ile daha rahat çalışıyor kimisi de komforlu bi kalem olmadan yapamıyor

veya çok test çözenlerde pahalı kalem alıyorlar vs vs
yine tercih meselesi ama mesela bana okul vs. için 10-20 liralık kalemler fazlasıyla yetiyor saçma geliyor bir kalem için bu kadar para harcamaya eğer 7/24 kalemle işin yoksa

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,445
İsim
uwu
rotringin ergonomik olarak en felç edici kalemi yüzük parmağının 3.boğum sol tarafını ortaokulda nasıl dezenforme ettiyse seneler geçti orası hale şiş
Bndede aynı ilk okulda hoca her kelimeyi 10defa tabi bn derste kızlarla konuştumdan 15/20 kez yazardım şu an sağ orta oarmağim şiş bunun çözümü konusunda bilgin var mi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
yine tercih meselesi ama mesela bana okul vs. için 10-20 liralık kalemler fazlasıyla yetiyor saçma geliyor bir kalem için bu kadar para harcamaya eğer 7/24 kalemle işin yoksa
Orası öyle hocam ben mühendisleri, mimarları veya sanatçıları kast ediyorum zaten o pahalı kalemleri kullananları

Top Bottom