FC ve Rotring arasında hangisi peki? Scrikss 'in ağır olduğunu okudum.Tikky alınabilir ama uç kırma konusunda üstüne yoktur grip ise tek düşürmede kırılabilen bir gövdeye sahip ikisinide kullndım ve ikisininde bir işe yaramaz olduğuna karar verdim 19 20 TL ye satılan tikkylere bakma bile zaten geneli çakma benimde şuan kullandığım scrikks Matrix e yönelebilirsin istersen 50 TL civarı amazonda
aga kalem kalem hani ne kadar fark eder tikky daha hızlı render alıo +3 net yaptırıo fln mı beklion kişiden kişiye değişir bu ben 1347 de daha rahatım arkadaşım tikky de saçma konuRotring Tikky vs Faber Castell Grip 1347
Hangisi daha iyi? Neden?
Kalemin üstüne çıkmam ya. Ergonomi anlamında hangisi daha iyi biliyor musun?İkisinin de gövdesi çok kolay kırılıyor.
konu aynı şey mavi renk mi yeşil renk mi? dasdaasasdasdsaga kalem kalem hani ne kadar fark eder tikky daha hızlı render alıo +3 net yaptırıo fln mı beklion kişiden kişiye değişir bu ben 1347 de daha rahatım arkadaşım tikky de saçma konu
faber castell çünkü rotning im vardı 2 adet ama 2 side bozuldu tam olarak 2 yıldır kullandığım faber castel in en ucuz uçlu kalemi halen beni götürüyor rotning sadece bir kaç ay dayandı ondada fb gelince çok kullanmadım ha bide fb daha hafifti o konuda +Rotring Tikky vs Faber Castell Grip 1347
Hangisi daha iyi? Neden?
saçma konu ???aga kalem kalem hani ne kadar fark eder tikky daha hızlı render alıo +3 net yaptırıo fln mı beklion kişiden kişiye değişir bu ben 1347 de daha rahatım arkadaşım tikky de saçma konu
dostum bu öznel bir şey kişiden kişiye değişir kendi denemesi lazım????saçma konu ???
Faber daha rahat bence.Kalemin üstüne çıkmam ya. Ergonomi anlamında hangisi daha iyi biliyor musun?