Neler Yeni

Rotring Tikky vs Faber Castell Grip 1347

1Youti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Abdullah
Tikky alınabilir ama uç kırma konusunda üstüne yoktur grip ise tek düşürmede kırılabilen bir gövdeye sahip ikisinide kullndım ve ikisininde bir işe yaramaz olduğuna karar verdim 19 20 tl ye satılan tikkylere bakma bile zaten geneli çakma benimde şuan kullandığım scrikks Matrix e yönelebilirsin istersen 50 tl civarı amazonda

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tikky alınabilir ama uç kırma konusunda üstüne yoktur grip ise tek düşürmede kırılabilen bir gövdeye sahip ikisinide kullndım ve ikisininde bir işe yaramaz olduğuna karar verdim 19 20 TL ye satılan tikkylere bakma bile zaten geneli çakma benimde şuan kullandığım scrikks Matrix e yönelebilirsin istersen 50 TL civarı amazonda
FC ve Rotring arasında hangisi peki? Scrikss 'in ağır olduğunu okudum.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Amazon'dakiler uygun ve orijinal. Tikky aldım gayet güzel sağlam.

EpicAykut

80+

Hangisi daha iyi? Neden?
aga kalem kalem hani ne kadar fark eder tikky daha hızlı render alıo +3 net yaptırıo fln mı beklion kişiden kişiye değişir bu ben 1347 de daha rahatım arkadaşım tikky de saçma konu

EpicAykut

80+
aga kalem kalem hani ne kadar fark eder tikky daha hızlı render alıo +3 net yaptırıo fln mı beklion kişiden kişiye değişir bu ben 1347 de daha rahatım arkadaşım tikky de saçma konu
konu aynı şey mavi renk mi yeşil renk mi? dasdaasasdasds

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç

Hangisi daha iyi? Neden?
faber castell çünkü rotning im vardı 2 adet ama 2 side bozuldu tam olarak 2 yıldır kullandığım faber castel in en ucuz uçlu kalemi halen beni götürüyor rotning sadece bir kaç ay dayandı ondada fb gelince çok kullanmadım ha bide fb daha hafifti o konuda +
kullandığım kalem bu yedek olması açısından tavsiyemdir

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Kaan
Tikky kalemi yıllardır kullanıyorum ne ucu kırıldı ne de gövdesi.

Top Bottom