internet sağlayıcının sana verdiği kullanıcı adı şifreyi girmen lazımYeni bir modem alırsam interneti ona nasıl aktaricam (belki yanlış söylemiş olabilirim anlyan anladı)
onu da aldığın modelin youtube da kullanımına falan bakarsan görürsün.nasıl anlatayım sana şimdi.modeli bile bilmiyorum.Peki cihazın neresine giricem programdan falanmi
Bu nasıl bir tavır ? Çok ilginç ya.Tmm bb
Diğer mesajlarına bakarsanız normal biri aslında. Art niyetle söylememiş olabilir, baya güldüm ama.Bu nasıl bir tavır ? Çok ilginç ya.
Aslında normal olarak söyledim ama çoğu kişi trip atmisim gibi anlamış heraldeDiğer mesajlarına bakarsanız normal biri aslında. Art niyetle söylememiş olabilir, baya güldüm ama.
Forum ortamında genellikle yazım, noktalama vb. kurallara göre yazılır. Herkesin birbirine karşı böyle bir mesaj yazdığı ortamda "Tm bb" ters bir cevap gibi gözüküyor.Aslında normal olarak söyledim ama çoğu kişi trip atmisim gibi anlamış heralde
Anladım hocam sağolun uyarı içinForum ortamında genellikle yazım, imlâ, noktalama vb. kurallara göre yazılır. Herkesin birbirine karşı böyle bir mesaj yazdığı ortamda "Tm bb" ters bir cevap gibi gözüküyor.
Rica ederim.Anladım hocam sağolun uyarı için