Router önerisi

Onur Koç

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
Merhaba iyi forumlar
modem benim odamda kurulu ve diğer odalarda wifi çekmiyor oturma odasına router kurmak istiyorum orada lan çıkışı da var kabloyla bağlanan router önerisi alabilir miyim? kablosuz da olur fakat performansının kabloluya göre daha düşük olacağını düşünüyorum

Kablolu alıp kablosuz dağıtacaksan sana Access point lazım. Zyxel NBG6615 modelini önerebilirim 1200 mbps wi-fi hızı var portları gigabit ve mu-mimo anten teknolojisini kullanıyor oldukça güçlü bir cihaz.Uygun fiyatli bir şey istersende Zyxel Wap 3205v3 modelini öneririm 2x7 dbi anten gücü var.İkiside işini görcek cihazlardır.

bunlar kablolu bağlanıyor ve aynı modem gibi hem kablolu hem kablosuz çıkışı var doğru anladım değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

35mbit netim var iyi şekilde dağıtırlar değil mi wifi diğer odalarda 3 diş çekiyor

Evet.

bunların daha uygun fiyatlısı var mı

hmm anladım peki bunlar için zorlayayım
ayrıca oturma odasındaki lan portuna nasıl bir işlem yapmam gerekiyor orası şu an aktif midir? ethernet kablosunu bağlayıp televizyona takmıştım ama olmamıştı

hmm anladım peki bunlar için zorlayayım
ayrıca oturma odasındaki lan portuna nasıl bir işlem yapmam gerekiyor orası şu an aktif midir? ethernet kablosunu bağlayıp televizyona takmıştım ama olmamıştı
Oradaki prizin diğer ucunu modeme takacağınızı sanmıştım. Oradaki priz bina girişine gidiyor olabilir. Fiber internet veya telefon hattı için konulmuştur. Şimdi iş değişti. Menzil Genişletici alacaksınız, ya da kabloyu modemden uzatacaksınız ki; bunu yapacağınızı sanmıyorum.

menzil genişletici kablosuz mu? güzel performans verebiliyor mu

menzil genişletici kablosuz mu? güzel performans verebiliyor mu
Kablosuz. Fazla hız kaybı olmaması için AC uyumlu tavsiye ederim. Fakat modeminizde bu özellik yoksa faydasını göremezsiniz. Evde fazla kullanan kişi yoksa ve oyun oynamıyorsanız hız düşüklüğü sorun yaşatmayabilir. 50 mbps internetiniz varsa, 30-35 mbps hız görebilirsiniz. AC uyumlu cihazlarda bu kadar hız kaybı olmaz.

Bunda AC desteği yok. https://www.akakce.com/range-extender/en-ucuz-tp-link-TL-wa855re-300-mbps-fiyati,7376592.html Aynısını kullanıyorum. Üzerindeki ethernet girişinden bilgisayara kablo çekebiliyorsunuz.

Bunlar AC destekli modeller. https://www.akakce.com/range-extender/en-ucuz-tp-link-re200-dual-band-750-mbps-fiyati,4255448.html

Fiyat sorunu olmasaydı, en sağlıklısı bu olurdu. https://www.akakce.com/powerline-adaptor/en-ucuz-tp-link-tl-wpa4220kit-fiyati,1985790.html
Elektrik hattı üzerinden çalışıyor. Küçük olan kutuyu modeme takıyorsunuz, diğerini de kullanmak istediğiniz yerdeki prize. Hem kablolu, hem de kablosuz olarak kullanılabiliyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,049
Üyeler
187,617
Son üye
gmr_vortex
Geri