- Bütçe
- 500
500tl civarı bir Router veya switch arıyorum kablolu kullanacağım başka bir odadan diğer odaya Ethernet kablosu gidiyor fakat giden odada birden fazla Ethernete bağlanması gereken cihaz var Router mı switch mi almalıyım
500tl civarı bir Router veya switch arıyorum kablolu kullanacağım başka bir odadan diğer odaya Ethernet kablosu gidiyor fakat giden odada birden fazla Ethernete bağlanması gereken cihaz var Router mı switch mi almalıyım
500tl civarı önerdiğiniz ürün var mı peki 2.el asus rt-n12 buldum işimi görür müRouter alırsan kablosuz interneti de kullanabilirsin. Gerek yok dersen switch de iş görür. Sana kalmış.
Peki internet hızınız nedir 100mbps port yeterli mi size router için?500tl civarı önerdiğiniz ürün var mı peki 2.el asus rt-n12 buldum işimi görür mü
100mbps fakat 120 falan ölçüyorum problem değil 100 olur fiyat farkı az ise 1000de olurPeki internet hızınız nedir 100mbps port yeterli mi size router için?
Sana attığım switchleri inceleyebilirsn100mbps fakat 120 falan ölçüyorum problem değil 100 olur fiyat farkı az ise 1000de olur
O zaman şöyle yapmalısın. Kablosuz da işime gelir iyi olur dersen Access Point alıp arkasındaki portları kullan.100mbps fakat 120 falan ölçüyorum problem değil 100 olur fiyat farkı az ise 1000de olur