Neler Yeni

Yardım Routerın interneti sık sık gidiyor

-cN4

80+ Bronze
Merhabalar.
Arkadaşlar modem odama uzak olduğu için bir Router aldım. Fakat interneti kablo ile dağıttığı için bilgisayara kablo bağlayamadım.
Daha sonra bir Router daha aldım ve kablosuz olarak diğer Router'la eşledim ve bilgisayarıma kablo ile bağladım.
Ancak arkadaşlar oyunlarda 100 pingin altına hiç düşmüyor ve 1000 ms dahi görüyorum.
Hemde çok sık bir şekilde gidip geliyor internet.
Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim, yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Arkadaşlar bu konuyu 5. kez açıyorum n'olursunuz cevap verin...

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhabalar.
Arkadaşlar modem odama uzak olduğu için bir Router aldım. Fakat interneti kablo ile dağıttığı için bilgisayara kablo bağlayamadım.
Daha sonra bir Router daha aldım ve kablosuz olarak diğer Router'la eşledim ve bilgisayarıma kablo ile bağladım.
Ancak arkadaşlar oyunlarda 100 pingin altına hiç düşmüyor ve 1000 ms dahi görüyorum.
Hemde çok sık bir şekilde gidip geliyor internet.
Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim, yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Arkadaşlar bu konuyu 5. kez açıyorum n'olursunuz cevap verin...
Aynı problem var modeme res atınca biraz.duzeliyor onun dışında ses yok baska bir router bakabilrsiniz

-cN4

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı problem var modeme res atınca biraz.duzeliyor onun dışında ses yok baska bir router bakabilrsiniz

Büyük ihtimalle
Para güme gitmesin diye sordum da :D
Hocam bir sorum daha var.
Ben şuan kullandığım yani bilgisaraya bağladığım routerı, koridorda ki diğer routera bağladım da bu bir problem olur mu?
Çünkü ana modem çok uzak ve bu router (pc'ye bağladığım) diğer router'a kablosuz şekilde bağlı, bundan dolayı da olabilir mi?

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Para güme gitmesin diye sordum da :D
Hocam bir sorum daha var.
Ben şuan kullandığım yani bilgisaraya bağladığım routerı, koridorda ki diğer routera bağladım da bu bir problem olur mu?
Çünkü ana modem çok uzak ve bu router (pc'ye bağladığım) diğer router'a kablosuz şekilde bağlı, bundan dolayı da olabilir mi?
Olma ihtimali var

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Routerdan kaynaklı bir problem büyük ihtimalle aynı problem var komşu dan ödünç alıp başkası ile denedim çok rahat çalıştı ama sizinkiyle aynı sorun var hala benimkinde

Lackada

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berk Yörük
Problem router ile modemin ip çakışması olabilir routere el ile ip verirseniz sorun çözülür diye düşünüyorum bu tarz bi problemi müşterimde vardı elle ip verince sorun çözüldü denemenizi öneririm

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Letgo veya sahibinden üzerinden satıp yenisini almanızı tavsiye ederim
Bunu düşünebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Problem router ile modemin ip çakışması olabilir routere el ile ip verirseniz sorun çözülür diye düşünüyorum bu tarz bi problemi müşterimde vardı elle ip verince sorun çözüldü denemenizi öneririm
Böyle bir şey de olabilir hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: -cN4

-cN4

80+ Bronze
Nasıl yapacağım hocam?

Top Bottom