Neler Yeni

Routerler Nedir ? Almalı mıyım ?

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Dostlar aslında iyi bir fiber altyapısına sahibim turkcell superonline 50 mbps lik paketi kullanıyorum. Benim asıl sorum geçenlerde bi konuda fiber kullanıyorsan niye router almadın gibi bir şey gördüm. Router tam olarak nedir modem mi ? Turkcellde evde bii fiber kutusu var bide modem fiber kutusuna optik kablolar felan bağlı o kutuda modem e bağlı internet ordan yayılıyor router alsam pingim felan azalır mı ?

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Yusuf K
İnternetin güçlü çekmiyorsa internetinin kapsama alanını arttırır daha iyi çeker internetin ping değerlerini çok olmasada düşürür.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Router'lar Wİ-Fİ çoğaltıcı olarak da bilinir. Evde internetin çekmediği durumlarda router ile evin modemi bağlanılarak ev ortamına daha iyi yayılmış bir Wİ-Fİ ağı çıkar. Biz de kullanıyoruz. Oradan biliyorum. @alpolojix / Leroxy sen de bilgini paylaş istersen.

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Router'lar Wİ-Fİ çoğaltıcı olarak da bilinir. Evde internetin çekmediği durumlarda router ile evin modemi bağlanılarak ev ortamına daha iyi yayılmış bir Wİ-Fİ ağı çıkar. Biz de kullanıyoruz. Oradan biliyorum. @alpolojix / Leroxy sen de bilgini paylaş istersen.
evde böyle küçük prize takılan cihaz var onda mı router
Mesaj otomatik birleştirildi:

1616092466658.png

Bunlarada router diyor ama modem gibi bundan alıp aynı şekilde kullanabilir miyiz ?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Modemlerin router özelliği olur zaten . Sadece router olanların modem özelliği yoktur sadece modeminizden aldıkları sinyali güçlendirirler . Ping ya da kopma gibi sorunlar yaşıyorsanız öncelikle wifi yerine kablolu bağlanın .

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Gökhan
router almana gerek yok. wireless performansında düşüş görüyorsan olabilir ancak

Top Bottom