🔥İndirim ROYAL KLUDGE M3 PAW3950 8K Hz Wireless Mouse 2.088₺

vxe r1 se+ ustune 500 vermeye deger mi?8k ile pek isim oldugunu soyleyemem o kadar tryhard oynamiyorum fpsleri
Vxe r1 se nin sensörü 3395se 3370 e eşit nerdeyse bunda 3950 var kesinlikle değer

valla bendeki darmosharkın scroll bozuktu cektım bırtane parolapara ile 1700 civari bir şeye geldi üzmez degil mi

Hocam yaklaşık 8 sene oldu g300s in anındaki tutma yerleri eridi hak etmiyor muyum artık sence :D
al hocam yenisini ama bence teknik özelliklerine boğulmadan mousenin şekline göre alman daha mantıklı. ben küçük mouselerle simetrik mouselerle rahat edemediğimi anladım. isterse 8000hz en iyi sensör olsun benim işime yaramıyor

MCU ne ?

ürün geldi 47 demişlerde tarttım 46gr cıktı bende belki skatezler yuzundendır :D mousenin skatezlerı takılı olmadan geldi biz takıyoz onla 47 olur sanırım baya hafif kasa gıcırdama esneme falan yapmıyo güzel gibi ama kutu içeriği biraz zayıf gibi ya ne bir yedek skatez ne grip tape onun dışında çok hafif bayada özelleştirilebiliyor uygulamadan ışıklandırma yok birde mousede şarj olurken veya uykudan uyanırken küçük bir led yanıyo tek

Hocam dandik rampage mouseundan buna geçmeyi düşünüyorum artık,monitorum 180hz bu mouseda en fazla 2k hz mi alabilirim 8k alamayacağımı biliyorum fakat 4k falanda alabiliriyim diye sormak istedim ayrıca kendi kendine hz değişim sorunu oluyormuş sanırım onu yaşar mıyım öneriniz var mıdır teşekkürler

Geri