❌İndirim Bitti! NZXT Lift 2 Ergo/Symm Mouse 3395 Sensör 8K HZ 999 TL

Aciliyetin olmasına rağmen kargoya verilmediyse evet haklısın hocam ama şahsen bu fiyata böyle mouse alacaksam 1 hafta da olsa beklerdim.
Sadece sıkıntı bu değildi ödemesini yaptığım halde görünmüyordu o sorunuda ben çözmek zorunda kaldım tmm düzelttik ertesi gün göndereceğiz denildi ama 1 hafta sonra ne kargo oldu nede bir şey umarım sizde aynı sorunu yaşamazsınız

Sadece sıkıntı bu değildi ödemesini yaptığım halde görünmüyordu o sorunuda ben çözmek zorunda kaldım tmm düzelttik ertesi gün göndereceğiz denildi ama 1 hafta sonra ne kargo oldu umarız sizde aynı sorunu yaşamazsınız
Doğrudur hocam benim şahsen ihtiyacım olmadığı için sipariş geçmedim ama daha önce sipariş verdiğim ürünü iade ederken sıkıntı yaşatmamışlardı.

mouse eline gecen varsa kablosu cok sert mi rahatsiz ediyor mu kullanirken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ergo olan model bi kaç saat önce elime ulaştı. glorious model d wireless kullanıyordum uzun süredir.

malzeme hissiyatı gayet iyi, tok hissettiriyor. switchlerin sesi ve hissi iyi. scroll un tırtıklı olması güzel. çok hafif, kablolu olması şu ana kadar pek rahatsız etmedi. kısacası 1000 liraya kesinlikle değer.

Apexe alışmış biri olarak kabloluda yapamam sanırım fiyatı iyi ama

Az önce sipariş ettim, mevcut olarak Rival 3 var. Fakat, mouse'un tekerlek kısmı bozuldu umarım aldığıma değecektir.
27.09.2025 tarihinde sipariş etmiştim az önce elime ulaştı...
nzxt mouse.webp

geçmiş olsun bana 2,7k olmuş

Ürün ulaştı ergonomik olarak mükemmel ve oldukça hafif.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,167
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri