raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 423
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Değeryaklaşık 5 yıldır steelseries rival 3 kullanıyorum geçmeye değer mi?
Değeryaklaşık 5 yıldır steelseries rival 3 kullanıyorum geçmeye değer mi?
Fare ihtiyacı varsa değerg203 var ama bunun değerleri çok iyi geçmeye değer mi?
Hayırlı olsun hocamergo olan model bi kaç saat önce elime ulaştı. glorious model d wireless kullanıyordum uzun süredir.
malzeme hissiyatı gayet iyi, tok hissettiriyor. switchlerin sesi ve hissi iyi. scroll un tırtıklı olması güzel. çok hafif, kablolu olması şu ana kadar pek rahatsız etmedi. kısacası 1000 liraya kesinlikle değer.
Hayırlı olsunAz önce sipariş ettim, mevcut olarak Rival 3 var. Fakat, mouse'un tekerlek kısmı bozuldu umarım aldığıma değecektir.
Ekran kartı dahil 4 ürün aldım en azından amazon gibi pini yamuk anakart ve kurcalanmış tozlanmışlıktan iade ekran kartı göndermedilerSinerjiden beleş ürün almam
Bizim millet soruşturmadan linç etmeyi sever.Sinerjiyi sevmeyenleri anlamıyorum. Adamlar bozalan ekran kartına karşılık nispeten daha ucuz model teklif etmiş. Ama yine 3 fanlı alışveriş yapmadığınız bu tarz şeylerde gözünüzün olmadığı çok belli. Çoğu yer kullanıcı hatası der geçer veya bir bahane bulur aslında
Hocam zaten aldığımız şey mouse, sinerjiden mouse alsak en fazla ne olabilir ki? adamlar 1000 liraya sağlam mouse satıyorlar normalde bu fiyata razer cobra bile yok.Bizim millet soruşturmadan linç etmeyi sever.
Neden mi sevmiyorum aldığım ürünü aciliyetimi belitttiğim halde 1 hafta olmasına rağmen kargoya vermediler her gün tamam çözecegiz denildi en sonunda iptal verdim tebilondan aldım aldığım gün kargoya verildi ertesi gün elime geçti sadece ben değilim bu sorunla karşılaşan benden daha fazla süre bekleyen de vardıSinerjiyi sevmeyenleri anlamıyorum. Adamlar bozulan ekran kartına karşılık nispeten daha ucuz model teklif etmiş. Ama yine 3 fanlı alışveriş yapmadığınız bu tarz şeylerde gözünüzün olmadığı çok belli. Çoğu yer kullanıcı hatası der geçer veya bir bahane bulur aslında
Aciliyetin olmasına rağmen kargoya verilmediyse evet haklısın hocam ama şahsen bu fiyata böyle mouse alacaksam 1 hafta da olsa beklerdim.Neden mi sevmiyorum aldığım ürünü aciliyetimi belitttiğim halde 1 hafta olmasına rağmen kargoya vermediler her gün tamam çözecegiz denildi en sonunda iptal verdim tebilondan aldım aldığım gün kargoya verildi ertesi gün elime geçti sadece ben değilim bu sorunla karşılaşan benden daha fazla süre bekleyen de vardı