❌İndirim Bitti! NZXT Lift 2 Ergo/Symm Mouse 3395 Sensör 8K HZ 999 TL

Hocam beyaz olsa ne olur bu fiyata efsane bir fareyi alıyorsun sonuçta
Öyle de hali hazırda 2 tane beyaz mouse var zaten fakat bir tane siyah mouse almam lazım. Kablosuz mouselara 2, 2.5 vereceğime bundan alayım demiştim de sanırsam yok siyahı.

DA V2 kablolu var yedek alınır mı acaba? bu arada daha önce aj159 apex ve m800 ultra kullanmıştım gerek boyutları gerekse hafifliği çok hoşuma gitmemişti, aşırı hafif elimde varlığı yokluğu belirsiz mouseları sevmiyorum. DA V2 tam benlik mouse, onun muadili olabilir mi acaba?

Bu fiyata Razer Cobra'yı bile satmıyorlar o yüzden mouse ihtiyacı olan kaçırmasın.

bu iki mouse un birbirinden farkı nedir hangisini alalım ? Fiyat güzelmiş.

DA V2 kablolu var yedek alınır mı acaba? bu arada daha önce aj159 apex ve m800 ultra kullanmıştım gerek boyutları gerekse hafifliği çok hoşuma gitmemişti, aşırı hafif elimde varlığı yokluğu belirsiz mouseları sevmiyorum. DA V2 tam benlik mouse, onun muadili olabilir mi acaba?
Shapeleri aynı değil sanırım hocam da V2 ile

bu iki mouse un birbirinden farkı nedir hangisini alalım ? Fiyat güzelmiş.
1758812541772.webp

Tamamen bitek farkları bu birisi 61 gram diğeri ise 53 g

kablosuzun tadını birkez alınca birdaha kabloya dönülmüyor ya

tutuş şeklim palm ve rival 3 kullanıyorum, bozuluyor mouse değişmeliyim hocam, bütçemde max 1.5k ki 1k daha iyi olur benim için, sizce alınır mı bu bütçede?

Bu fiyata Razer Cobra'yı bile satmıyorlar o yüzden mouse ihtiyacı olan kaçırmasın.

bu mousenin makro vs programı varmı iyi calısıyormu

bu fiyata zor bulunur. bi süredir mouse'u şarj etmekten de yorulmuştum zaten. bakalım kabloluya alışabilecekmiyiz. konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

yaklaşık 5 yıldır steelseries rival 3 kullanıyorum geçmeye değer mi?

Geri