Royal Kludge R75 Türkçe ISO Klavye

damn2u

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,080
Sonunda uzun süredir aradığım hem iso hem de Türkçe destekli %75 klavyeyi bulabildim, burada ismi yasaklı sitede satılıyor. Fiyat biraz pahalı sayılabilir fakat iso ve dil desteği için kargo dahil 2.688,27 TL ödemek gerekiyor. Bunun yanında kablosuz özelliği bulunmamakta. Benim gibi bu özelliklerde klavye arayanlar için yardımcı olabileceğini düşünerek konuyu açtım. Ayrıca ışık geçirgenliği için keycaps değiştirmeyi düşünüyorum fakat klavyenin rengi düşünülünce beyaz pudding mi yoksa siyah pudding mi tercih etmeliyim sizce? İleride sessiz bir switch ile değiştirmeyi düşünüyorum, sizlerin bu konuda önerilerini de bekliyorum.

Dipnot: Aynı klavyenin R65 isimli %65 modeli de bulunmakta.

WhatsApp Görsel 2025-04-26 saat 12.38.07_9f7acae8.jpg

Sonunda uzun süredir aradığım hem iso hem de Türkçe destekli %75 klavyeyi bulabildim, burada ismi yasaklı sitede satılıyor. Fiyat biraz pahalı sayılabilir fakat iso ve dil desteği için kargo dahil 2.688,27 TL ödemek gerekiyor. Bunun yanında kablosuz özelliği bulunmamakta. Benim gibi bu özelliklerde klavye arayanlar için yardımcı olabileceğini düşünerek konuyu açtım. Ayrıca ışık geçirgenliği için keycaps değiştirmeyi düşünüyorum fakat klavyenin rengi düşünülünce beyaz pudding mi yoksa siyah pudding mi tercih etmeliyim sizce? İleride sessiz bir switch ile değiştirmeyi düşünüyorum, sizlerin bu konuda önerilerini de bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam bence beyaz pudding daha iyi gider.

Alıntıyı görüntüle
hocam aradım bulamadım nerde satılıyor

dil desteği derken keycapten bahsediyorsunuz galiba çünkü yazı olarak tüm klavyeler destekliyor onu mesela m1 v5 den yazıyorum ğüşiöç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keycap olarak bunları öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,282
Üyeler
174,339
Son üye
BARQNx
Geri