Neler Yeni

Çözüldü✓ Royal Kludge rk61 Mi Redragon Draconic 530 Mu ?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Merhaba bir %60 lik kablosuz bir klavye alacagim suanlik secimlerimde bu ikisidi var sizce hangisi daha mantikli, veya sizin bu fiyatlarda önereceginiz baska bir kablosuz %60 lik klavye var ise önerilere acigim.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Zaten ileriyen zamanda yaparim, red swich almayi dusunuyorum veya direkt blue mi alsam ?
niye blue alıyosun 😀 blue switch bazı tuşlara koyulduğu zaman çok güzel gidiyo ama düz blue klavye bilemiyorum. red biraz daha yumuşak ve rahat basımı var ben olsam red veya brown alırdım

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,608
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Zaten ileriyen zamanda yaparim, red swich almayi dusunuyorum veya direkt blue mi alsam ?
Bence red al ya çok tatlı bi hissi ve sesi var. Blue çok ses çıkartıyo zaman zaman seni ve çevrendekileri rahatsız edebilir.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,608
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
çok iyi değil mi
hocam dediğim gibi siz ve çevrenizdekiler rahatsız olmayacaksa ve ileride canınıızı sıkmayacaksa bu ses alabilirsiniz bu tamamen zevk ile alakalı ben red alırdım diye sana kesin red al diyemem yani sadece öneri olarak red al derim o da dediğim sebeplerden ötürü sana kalmış son karar

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
hocam dediğim gibi siz ve çevrenizdekiler rahatsız olmayacaksa ve ileride canınıızı sıkmayacaksa bu ses alabilirsiniz bu tamamen zevk ile alakalı ben red alırdım diye sana kesin red al diyemem yani sadece öneri olarak red al derim o da dediğim sebeplerden ötürü sana kalmış son karar
videodaki red zaten .d

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
niye blue alıyosun 😀 blue switch bazı tuşlara koyulduğu zaman çok güzel gidiyo ama düz blue klavye bilemiyorum. red biraz daha yumuşak ve rahat basımı var ben olsam red veya brown alırdım
çok iyi değil mi
videodaki red zaten .d
Bende RED dusunuyorum herkese tesekkur ederim önerileriniz icin Rk61 alip gececegim.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
bu arada blue olan versiyonunda rahatsız edici bir sesi yok şuan kullandığım klavyede blue çok eğlenceli çık çık diye yazı yazmak 😀 red daha iyi tabi orası ayrı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende RED dusunuyorum herkese tesekkur ederim önerileriniz icin Rk61 alip gececegim.
h.o knk

Top Bottom