İstersen değiştirebilirsin tabii. Neden olmasın. Ama PBT keycapleri gayet kaliteli sesini duyunca değiştirmek istemeybilirsinşöyle düzelteyim rgbsi var zaten lakin keycapsleri ışık geçirmiyor sadece alttan ışık vuruyor onu demek istemiştim keycapsleri değiştirilir mi
kalite açısından değil de ben biraz rgb görmek istiyordum yine de teşekkürler <3İstersen değiştirebilirsin tabii. Neden olmasın. Ama PBT keycapleri gayet kaliteli sesini duyunca değiştirmek istemeybilirsin
hocam valla rgb modları ve sesi aynı olunca birine 2.7k vermektense diğerine 700 veririm demiştim ama çok kararsız kalmıştım teşekkürlerBu karşılaştırma Royal Kludge'a hakaret olmuş hocam. T60'a para falan verilmez gidin membran alın daha iyi.
Hocam karşılaştırmak bile hata ama RK 61 modeli o kadar pahalı değildi hatırladığım kadarıyla. 1500₺'ye bulunabilir bence.kalite açısından değil de ben biraz rgb görmek istiyordum yine de teşekkürler <3
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam valla rgb modları ve sesi aynı olunca birine 2.7k vermektense diğerine 700 veririm demiştim ama çok kararsız kalmıştım teşekkürler
hangi satıcıdan aldınız link atabilir misinizT60 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
alman versiyonu 1300 tl ingilizce brown switch 2700 e geliyor toplamHocam karşılaştırmak bile hata ama RK 61 modeli o kadar pahalı değildi hatırladığım kadarıyla. 1500₺'ye bulunabilir bence.
Ben bilgisayarcıdan almıştım blue ama benim kihangi satıcıdan aldınız link atabilir misiniz
almanca versiyonunun farkı ne iki klavyeye de baktım tuşlarında hiçbir farkı yokMesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşın söylediği de bu
farkı yok kullanım açısından ama bütçen varsa attığım kemove daha iyialmanca versiyonunun farkı ne iki klavyeye de baktım tuşlarında hiçbir farkı yok