Neler Yeni

rpcs3'e pes 13 indirdim ama oyuncuların sadece gölgeleri gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Semih Bugra
oyunu sildim tekrar yükledim hala aynı. romsfun'dan indirdim oyunu

pro3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih
merhaba, uzun bir zaman geçmiş ama aynı sorunu yaşayan biri olarak bu konuya ulaştım. kısmi çözümü de bulduğum için anlatıyorum. rpcs3'te config sekmesinde bulunan "gpu" sekmesinde "write color buffers" seçeneğini işaretlerseniz sorun kısmen çözülüyor. yine bazı renkler ve bazı oyuncular bozuk kalıyor ama büyük oranda sorunsuzca oynanabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Semih Bugra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba, uzun bir zaman geçmiş ama aynı sorunu yaşayan biri olarak bu konuya ulaştım. kısmi çözümü de bulduğum için anlatıyorum. rpcs3'te config sekmesinde bulunan "gpu" sekmesinde "write color buffers" seçeneğini işaretlerseniz sorun kısmen çözülüyor. yine bazı renkler ve bazı oyuncular bozuk kalıyor ama büyük oranda sorunsuzca oynanabiliyor.
kral eyvallah da sildim ben uygulamayı

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
olsun belki benim gibi çözüm arayıp bu konuya ulaşanların işini görür diye yazayım dedim
bunu kayedicegim tesekkur ederim isime yarayacak

Top Bottom