Yardım Rs 200 vs 250sr

Hocam CF için iyi değil diyorlar . Tabii tam bilmiyorum. Parça konusu çok sıkıntı. İkisi arasında RS200 daha makul olur bence .

Hocam CF için iyi değil diyorlar . Tabii tam bilmiyorum. Parça konusu çok sıkıntı. İkisi arasında RS200 daha makul olur bence .
Aynen hem parça hem servis ama onun dışında gösterge daha iyi kaydırmalı debriyaj var ve 250 cc torq olarakta daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çinli bi marka diyince aklıma şey geldi. AEA Nk150 inceliyor. Kopuyorum bu videoya
Bencede öyle 😂😂 allah rahmet eylesin büyük üstada

O bütçeye bence TNT250 mantıklı

benden gençlere tavsiye. ikinci el motor alacağınız zaman satan kişiden şu cümleyi duyun "Yetkili serviste baktırabiliriz". Sihirli cümle bu. Bunu sorun. karşı taraf evet gideriz derse o motoru alabilirsiniz. ustanı al gel yazanlardan motor alınmaz.
tam 17 tane motor aldım sattım bu yaşıma kadar sattığım her kişiyle hala dostum. Yok reflektiye olmuş yok üst kapak conta yakmış yok şurda benim motorcum var oraya gidelim gösterelim. yok hacı. direkt yetkili servise gideceksiniz.
hocam bende motor alacam pulsar rs200 ile sr 250 arasında kaldım alsam da 1 yıl sonra satarım r25 mt serisine geçmek için öneriniz nedir fazla piyasa değeri kaybetmiyecek motor.

Bajaj'da sıkıntı yaşamazsın kolay kolay.NS 200 vardı bende üst kapak değişmeliydi cuma günü verdim pazartesi teslim aldım.
CF için ise parça sıkıntısı ve servisinden dolayı şikayetler var biliyorum tavsiye etmem.

hocam bende motor alacam pulsar rs200 ile sr 250 arasında kaldım alsam da 1 yıl sonra satarım r25 mt serisine geçmek için öneriniz nedir fazla piyasa değeri kaybetmiyecek motor.
her zaman pulsar'ı öneririm. sağlamlık ve ikinci el piyasası konusunda bu bütçe'de alternatifi yok ( sıfır alacaksan )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,436
Üyeler
187,677
Son üye
metekut
Geri