FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,537
Bajaj tamamda cf pek de iyi değil.Sıfır dururken işin be 57 binde motorla anlamamki.
İstediği kadar japon olsun pulsar cfmoto bunlar kendini kanıtlamış firmalar
Bajaj tamamda cf pek de iyi değil.Sıfır dururken işin be 57 binde motorla anlamamki.
İstediği kadar japon olsun pulsar cfmoto bunlar kendini kanıtlamış firmalar
Cf Çinli markalar ile aynı kaliteye sahip ben şahsen beğenmiyorum. Benelli TNT veya Pulsar alınır.Neden peki
Çinli bi marka diyince aklıma şey geldi. AEA Nk150 inceliyor. Kopuyorum bu videoyaCf Çinli markalar ile aynı kaliteye sahip ben şahsen beğenmiyorum. Benelli TNT veya Pulsar alınır.
Aynen hem parça hem servis ama onun dışında gösterge daha iyi kaydırmalı debriyaj var ve 250 cc torq olarakta daha iyiHocam CF için iyi değil diyorlar . Tabii tam bilmiyorum. Parça konusu çok sıkıntı. İkisi arasında RS200 daha makul olur bence .
Bencede öyleÇinli bi marka diyince aklıma şey geldi. AEA Nk150 inceliyor. Kopuyorum bu videoya
Sonunda benelli TNT 250 öneren olcakmi diye bekliyordum sonundaO bütçeye bence TNT250 mantıklı
hocam bende motor alacam pulsar rs200 ile sr 250 arasında kaldım alsam da 1 yıl sonra satarım r25 mt serisine geçmek için öneriniz nedir fazla piyasa değeri kaybetmiyecek motor.benden gençlere tavsiye. ikinci el motor alacağınız zaman satan kişiden şu cümleyi duyun "Yetkili serviste baktırabiliriz". Sihirli cümle bu. Bunu sorun. karşı taraf evet gideriz derse o motoru alabilirsiniz. ustanı al gel yazanlardan motor alınmaz.
tam 17 tane motor aldım sattım bu yaşıma kadar sattığım her kişiyle hala dostum. Yok reflektiye olmuş yok üst kapak conta yakmış yok şurda benim motorcum var oraya gidelim gösterelim. yok hacı. direkt yetkili servise gideceksiniz.
her zaman pulsar'ı öneririm. sağlamlık ve ikinci el piyasası konusunda bu bütçe'de alternatifi yok ( sıfır alacaksan )hocam bende motor alacam pulsar rs200 ile sr 250 arasında kaldım alsam da 1 yıl sonra satarım r25 mt serisine geçmek için öneriniz nedir fazla piyasa değeri kaybetmiyecek motor.
sağol hocam sıfır alıcam hem yatırımlık olarak da bakıyordum.her zaman pulsar'ı öneririm. sağlamlık ve ikinci el piyasası konusunda bu bütçe'de alternatifi yok ( sıfır alacaksan )