kimse giremiyomu instaya ben giriyom
Öyle Bir Ülke Düşünün Ki Hem Cumhurbaşkanına Bağlı Kurumlar Tarafından Uygulamaya Erişim Engeli Getiriliyor Hemde Kendisi Sosyal Medyadan Paylaşım Yapıyor Acayip Trajikomik Bir Durum Valla Bu Ülkede Ne Normalki Bu Olsun Bunuda Gördük Ya Daha Gam Yemeyiz
Ha Unutmadan Erişim Engeli Gelme Sebebini Tekrar Hatırlatalım Terör Örgütü Hamas'ın Lideri İsmail Haniye İle İlgili Paylaşımları Sözde Yasaklayan Kaldırtan İnstagram İçin Erişim Engeli Getiriliyor
Ss var mi vpn le ugrasmiyim
Giriyosunda yasaklanmadan onceki seyleri gorebiliyosun vpn acarsan normal kullanirsin amakimse giremiyomu instaya ben giriyom
Eyvallah
üstat büyük resmi gördüAdamsın (Reis Şüphelendi Ama Anladı)
Adam taktiksel calisiyo st gorenlere yarin ptt den mektup gondericek silivriye davet mektubuReis ya erişim engeli getirtiyor bi de paylaşım yapıyor bu dalga halis mi vallahi razıyız
Silmis sanirim hocamBu konuyla ilgili video yapacaktım bu storyi bir ben mi göremiyorum
Geri sildi hocam ondan.Bu konuyla ilgili video yapacaktım bu storyi bir ben mi göremiyorum
Ne demek terör örgütü? Kuva-i milliye bir terör örgütü müydü? İşgal edilen topraklarını savunana nasıl terör örgütü dersiniz?
Öyle Bir Ülke Düşünün Ki Hem Cumhurbaşkanına Bağlı Kurumlar Tarafından Uygulamaya Erişim Engeli Getiriliyor Hemde Kendisi Sosyal Medyadan Paylaşım Yapıyor Acayip Trajikomik Bir Durum Valla Bu Ülkede Ne Normalki Bu Olsun Bunuda Gördük Ya Daha Gam Yemeyiz
Ha Unutmadan Erişim Engeli Gelme Sebebini Tekrar Hatırlatalım Terör Örgütü Hamas'ın Lideri İsmail Haniye İle İlgili Paylaşımları Sözde Yasaklayan Kaldırtan İnstagram İçin Erişim Engeli Getiriliyor
Hocam Gönderiyi SilmişBu konuyla ilgili video yapacaktım bu storyi bir ben mi göremiyorum