Neler Yeni

Instagram 🔴RTE Erişim Engeli Getirilen İnstagram'da “Hayırlı Cumalar” Paylaşımı Yaptı🔴

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Cengiz
Konserdeki öldürülen 1800 insanın İsrailli itirafçı helikopter pilotu tarafından öldürüldüğünün kanıtı her yerde. Sizin o kararmış kalpleriniz ve yobazlığınız gerçeği görmenize engel oluyor.

Murat Bardakçı Hamas ve Kuva-i Milliye

Kuva-i Milliye ve Hamas özünde aynıdır. İşgalicilere karşı verilen onurlu bir savaş. Avrupa Hamas'a terör örgütü dese ne olur demese ne olur? 140.000 insanın işgal sebepli ölümüne ve 2.500.000 insanın yerinden edillmiş ve açlıktan ölecek hale getirilmesinde en büyük mali desteği sağlayan ABD sonrası Almanya ve İngiltere. Avrupa ne demiş kime ne?

Size göre milli sınırlarını savunan Ukrayna da bir terör örgütü mü?
Ukrayna Askeri Savaşa Girdi Sivil Öldürmedi Bu Arada Kanıtlarıda Atarsan Sevinirim Hamas Olmadığına Dair Çünkü Konserdeki Sanatçıyı Esir Alıp Bizzat Tecavüz Edip Öldüren Hamastır Bir Yerlerinden Sallama Attığın Kanalda Akp'nin Yandaş Kanallarından Olan Ulusaldır Ve Murat Bardakçı Gibi Yandaşları Bana Kanıt Gösterme

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,366
İsim
Volkan

GirayHan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emil Breivik
Padişahımız yine şeyinin keyfine göre uygulama kapatıyor.

Carl-S

80+ Gold
20240616_203227.jpg

Eksofed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Hamza Külünkoğlu
Ukrayna Askeri Savaşa Girdi Sivil Öldürmedi Bu Arada Kanıtlarıda Atarsan Sevinirim Hamas Olmadığına Dair Çünkü Konserdeki Sanatçıyı Esir Alıp Bizzat Tecavüz Edip Öldüren Hamastır Bir Yerlerinden Sallama Attığın Kanalda Akp'nin Yandaş Kanallarından Olan Ulusaldır Ve Murat Bardakçı Gibi Yandaşları Bana Kanıt Gösterme
Al bakalım önyargılarınla başbaşa kal.

Israeli Apache helicopters killed own soldiers, civilians on 7 October: Report

"Israel’s air force had carried out strikes in “several locations,” Hagari said, adding there were “hundreds of deaths, including many terrorists.”

The main effort was to “eliminate” all “those who infiltrated Israel and are trying to return to the Gaza Strip,” he said. “First of all, we will strike from the air, and then also with heavy ground means,” he added

Responding to hostage situations with such overwhelming firepower meant that the safety of the hostages themselves was not a priority."

Video olarak izlemek istersen google da yapacağın 5dklık araştırmayla bulabilrisin.

Bir diğer iftiran olan tecavüz olaylarına gelirsek;

Birleşmiş Milletler Komisyonu'nun hazırladığı raporda tecavüz suçlamalarının asılsız olduğu kanıtlandı. Yani güzel kardeşim ben bilgileri senin gibi tweeterdan görüp yazmıyorum. Biraz oku, araştır. At gözlüklerini çıkar ve vicdanına sor. Gerçekten öğrenmek istediğin bir şey varsa sor ama hiç bir halka, insana böyle vicdan yoksunu yorumlar yapma.

IMG_8335.jpg

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Cengiz
Al bakalım önyargılarınla başbaşa kal.

Israeli Apache helicopters killed own soldiers, civilians on 7 October: Report

"Israel’s air force had carried out strikes in “several locations,” Hagari said, adding there were “hundreds of deaths, including many terrorists.”

The main effort was to “eliminate” all “those who infiltrated Israel and are trying to return to the Gaza Strip,” he said. “First of all, we will strike from the air, and then also with heavy ground means,” he added

Responding to hostage situations with such overwhelming firepower meant that the safety of the hostages themselves was not a priority."

Video olarak izlemek istersen google da yapacağın 5dklık araştırmayla bulabilrisin.

Bir diğer iftiran olan tecavüz olaylarına gelirsek;

Birleşmiş Milletler Komisyonu'nun hazırladığı raporda tecavüz suçlamalarının asılsız olduğu kanıtlandı. Yani güzel kardeşim ben bilgileri senin gibi tweeterdan görüp yazmıyorum. Biraz oku, araştır. At gözlüklerini çıkar ve vicdanına sor. Gerçekten öğrenmek istediğin bir şey varsa sor ama hiç bir halka, insana böyle vicdan yoksunu yorumlar yapma.

Alıntıyı görüntüle

Bu Haberler Ne Kanka Açıkla Bana

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konserdeki öldürülen 1800 insanın İsrailli itirafçı helikopter pilotu tarafından öldürüldüğünün kanıtı her yerde. Sizin o kararmış kalpleriniz ve yobazlığınız gerçeği görmenize engel oluyor.

Murat Bardakçı Hamas ve Kuva-i Milliye

Kuva-i Milliye ve Hamas özünde aynıdır. İşgalicilere karşı verilen onurlu bir savaş. Avrupa Hamas'a terör örgütü dese ne olur demese ne olur? 140.000 insanın işgal sebepli ölümüne ve 2.500.000 insanın yerinden edillmiş ve açlıktan ölecek hale getirilmesinde en büyük mali desteği sağlayan ABD sonrası Almanya ve İngiltere. Avrupa ne demiş kime ne?

Size göre milli sınırlarını savunan Ukrayna da bir terör örgütü mü?
Hamas'ın 1800 kişiyi öldürmesi için Havadan Bombalı saldırı yapması lazım.Ama yapmadı Direk Silahla katliam yaptılar.( Bozuka tarzı silahlarda buna dahil )
260 kişiyi katlettiklerini biliyoruz sadece.
Telegramda yeterinde videolarına şahit oldum.1 Tane atayım hatta sivil araçları taradıklarına dahil.
1722594643041.jpeg

Bunlar sadece bir kaç tanesi sen bunları kuvayi milliye ile bir tutuyor musun cidden.

Yanlış Anlaşılmasın İsraili savunmuyorum bu arada Lanet bir devlettir israil.

Son düzenleme:

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,737
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

Bu Haberler Ne Kanka Açıkla Bana
Kanka onedio kaynak göstermek nedir la konuyla alakam yok hiç araştırmadım ama kaynak alıcağım en son site onediodur

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Cengiz

eneskaya6

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Konunun İslamla Alakası Bile Yok Hamas'ın Pkk'dan Farkı Yoktur İkside Sivillere Zarar Veren Birşeyi Savunmaya Yönelik Hareketlerde Bulunan Örgütler
Hamas ile PKK yı bir tutarsan PKK ya hak vermiş olursun. Hamasın kuruluş amacı israilin filistine gazzeye yaptigi saldirilar sonucu binlerce insanin öldurulmesi sivilin öldurulmesi sonucu milyonlarca insanin yerinden edilmesi, filistin devletinin gücünün yetersizliginden karsilik veremedigi icin hamas diye örgüt toplandı ve israile karşı savasmak icin. türkiye de ne kürtler ölduruldu ne de yerinden edildi bundan ötürü pkk kurulmadı. pkk tamamaen ülkeyi bölmek icin kuruldu. Bide sence avrupanın dediği sey ne kadar önemli düne kadar israil saldirmiyor diyorlardi
Mesaj otomatik birleştirildi:

cok sacma kiyaslama yapıyorsun. Ukrayna da askeri birlik var hatta siviller direk askere gitti. ukrayna kendi sınırları icerisinde rusyaya karşı koymaya calisiyor. rusya sınırına yaklasamiyor bile. yani Hamasın siktirboktan pervaneli şeyleri ile parasütle falan israil sinirindan kmlerce iceri girip festival alanini basıp o kadar kisiyi ciddi ciddi hamasın öldurdugune mi inaniyorsunuz. tamamen siz ve avrupa böyle düşünsün diye yapilmis tezgah. Adam o gune kadar kac kere bombaladı ondan sonra pervaneli seyler israil sinirina girip inecek öyle mi :) 50yildir filistin tarafindan kuş sokmuyor adamlar. sırf kendilerine biraz haklilik payi ve abd avrupadan destek acıklamasi ciksin diye kasti sivilleri öldurttuler

Son düzenleme:

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Hamas ile PKK yı bir tutarsan PKK ya hak vermiş olursun. Hamasın kuruluş amacı israilin filistine gazzeye yaptigi saldirilar sonucu binlerce insanin öldurulmesi sivilin öldurulmesi sonucu milyonlarca insanin yerinden edilmesi, filistin devletinin gücünün yetersizliginden karsilik veremedigi icin hamas diye örgüt toplandı ve israile karşı savasmak icin. türkiye de ne kürtler ölduruldu ne de yerinden edildi bundan ötürü pkk kurulmadı. pkk tamamaen ülkeyi bölmek icin kuruldu. Bide sence avrupanın dediği sey ne kadar önemli düne kadar israil saldirmiyor diyorlardi
Bence dünyanın en büyük sorunu aşırı toxic dindar liderler ve bunları destekleyen aşırı toxic dindar insanlar savaşları bu kesimler başlatıyor!

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ne zamana açılır bilen var mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom