Kanka Hani Konseri Bastı Sivil İnsanları Öldürdü İsrail Gibi Sence Terör Örgütü Olmuyor Mu Bu Diğer Örgütlerden Farkı Ne Kaçırılan Kızı Tecavüz Edip İşkence Edenler Sence Savunmacı Mı Oluyor ?
İddia ettiklerinin hiçbirinin kanıtı yok israil gibi uzaydan adam vuran bir ülkeye bir yabancının elini kolunu sallayarak girdiğine sadece bir eşek inanır. Ve o topraklar Filistin'in yüzyıllardır da bizimdi, biri benim toprağıma girecek işgal edecek yerleşecek üstüne üstelik rahat durmayacak beni katletmeye yoketmeye devam edecek HA? siz bu kafayla yunan istanbulu işgal etse hoşgeldin dersiniz.
işte tamda adamların istediği kafa. on binlerce insan bebek cocuk ölmüş asla sorun sıkıntı yok medya da asla paylasilmiyor avrupada vs ama hamas pervaneyle havadan gelmis ilginc bi sekilde 200-300 kisi öldürmüş aylarca o 200-300 kisi nasil ölduruldü hamas neler yapiyor? hemen önü kesilmeli gibi haber basliklari
İddia ettiklerinin hiçbirinin kanıtı yok israil gibi uzaydan adam vuran bir ülkeye bir yabancının elini kolunu sallayarak girdiğine sadece bir eşek inanır. Ve o topraklar Filistin'in yüzyıllardır da bizimdi, biri benim toprağıma girecek işgal edecek yerleşecek üstüne üstelik rahat durmayacak beni katletmeye yoketmeye devam edecek HA? siz bu kafayla yunan istanbulu işgal etse hoşgeldin dersiniz.
AHAHAHAHA Güldürdü Kanka Türkçü Biriyim Benim Ülkeme Girerse Seim Çıkar Filistinden Bana Ne Filisitinli Ölen Kişi İçin Neden Milli Yas İlan Edeyi Ülkeyi Alakadar Eden bir şey Mi Var ?
Kanka Hani Konseri Bastı Sivil İnsanları Öldürdü İsrail Gibi Sence Terör Örgütü Olmuyor Mu Bu Diğer Örgütlerden Farkı Ne Kaçırılan Kızı Tecavüz Edip İşkence Edenler Sence Savunmacı Mı Oluyor ?
işte tamda adamların istediği kafa. on binlerce insan bebek cocuk ölmüş asla sorun sıkıntı yok medya da asla paylasilmiyor avrupada vs ama hamas pervaneyle havadan gelmis ilginc bi sekilde 200-300 kisi öldürmüş aylarca o 200-300 kisi nasil ölduruldü hamas neler yapiyor? hemen önü kesilmeli gibi haber basliklari
AHAHAHAHA Güldürdü Kanka Türkçü Biriyim Benim Ülkeme Girerse Seim Çıkar Filistinden Bana Ne Filisitinli Ölen Kişi İçin Neden Milli Yas İlan Edeyi Ülkeyi Alakadar Eden bir şey Mi Var ?
Biliyorum Projeyi Ama Bu Destelemek İçin Bir Sebep Değil İsrail Gibi Bir Ülke Varken 2-3 Çapulcu Tarafından Desteklenen Bir Örgütü Desteklemek Avrupaya Kafa Tutmaktır
Öyle Bir Ülke Düşünün Ki Hem Cumhurbaşkanına Bağlı Kurumlar Tarafından Uygulamaya Erişim Engeli Getiriliyor Hemde Kendisi Sosyal Medyadan Paylaşım Yapıyor Acayip Trajikomik Bir Durum Valla Bu Ülkede Ne Normalki Bu Olsun Bunuda Gördük Ya Daha Gam Yemeyiz
Ha Unutmadan Erişim Engeli Gelme Sebebini Tekrar Hatırlatalım Terör Örgütü Hamas'ın Lideri İsmail Haniye İle İlgili Paylaşımları Sözde Yasaklayan Kaldırtan İnstagram İçin Erişim Engeli Getiriliyor
İlk önce sana yazı yazmayı veya yazma kurallarını kim öğretti? Her kelimeye neden büyük harf ile başlıyorsun? Önce yazı yazmayı öğren sonra içerik yazmaya devam et. İkinci konu ise Hamas'ın terör örgütü olduğunu sana kim söyledi veya nasıl bu kanıya vardın? Ölenler hatta şehit olanlar için sen hangi hak ile bu şekilde konuşursun? Paylaşımını kaldırmazsan bizzat ilk önce ben şikayette bulunurum aklınızı başınıza alın Müslüman mısın bilmiyorum fakat Müslüman isen Müslüman gibi yaşayın kendi dininizden olanlara başkalarının dolduruşu ile terör örgütü diyemezsiniz inandığın gibi yaşamazsan yaşadığın gibi inanmaya başlarsın.