Bravo kardeşim. Ben sana UN raporunu paylaşayım sen bana onedio paylaş. Bu haber tarafma metoduna sahip olduğun sürece sana ikinci köprüyü de satalar.
Öncelikle soracağın bir kaç soru var.
Bu konser İsrail'in işgal ettiği sınırların 10km içerisinde yer alıyor. Pırpır tarzı araçlarla güvenlik koridorunu da ele aldığımızda 20km uçtuklarını, ki en fazla iki kişi taşıyor, ve sonucunda bu iki kişinin 1800 kişiyi öldürdüğünü mü düşünüyorsun Hamas'ın? Ki fotoğraflara bakarsan en az 150 araç yanmış bir şekilde bulundu. Sence bir kaç RPG ve makinalı tüfek bunu yapabilecek kabiliyette mi?
Çok uluslu bir katliam gerçekleştiren, Hamas'ı vurma pahasına konserde kimseyi canlı bırakmayan İsrail kolluk kuvvetlerinin yaptığına bir türlü inanmıyorsun da boş tuvalet tarama videosundan 1800 kişinin öldüğünü çıkarabiliyorsun.
Hepimiz aynı dönemde aynı ülkede genciz ama sizin yorumlarınız nasıl bu kadar batı medyası etkisinde oluyor anlam veremiyorum, nasıl etkilemeyi başarıyorlar? Ki batı politikacıları hariç kimse sizin kurduğunuz bu cümleleri kurmuyor.