Neler Yeni

Instagram 🔴RTE Erişim Engeli Getirilen İnstagram'da “Hayırlı Cumalar” Paylaşımı Yaptı🔴

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Starlex

80+ Silver
Tamma Kanka Ne Yapacaz Gerekirse Savaşacaz Ne Yapam Gidip Filistine İsraille Vs Mi Atak Keleş Alıp Cs Oynar Gibi
Ya sen atsızcı takılan kanziler gibisin adamlar senin ülkeni tehdit ediyor cumhurbaşkanınızı öldürürüz diyor mülteci olarak geldiği ülkede işgalci olan bi hain topluluk senin aklını yıkamışlar sen git kumda oyna cs ni biz gerekirse savaşa hazırız

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Cengiz
@Abdullah Hacıgül abi şu konuyu kilitleyin şu elemana prim vermeyin boş boş yorum kasıyor.
Ne Primi La :D Bana Cevap Verip Kuduran Sizsiniz Cevap Vermeyin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya sen atsızcı takılan kanziler gibisin adamlar senin ülkeni tehdit ediyor cumhurbaşkanınızı öldürürüz diyor mülteci olarak geldiği ülkede işgalci olan bi hain topluluk senin aklını yıkamışlar sen git kumda oyna cs ni biz gerekirse savaşa hazırız
En Son Anzısın İsraile Yunanistana Gireriz Diyen Rte Değil Miydi Kanka Bizde İşgalci Zihniyetin O Zaman ?

Eksofed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hamza Külünkoğlu

Bu Haberler Ne Kanka Açıkla Bana

Bravo kardeşim. Ben sana UN raporunu paylaşayım sen bana onedio paylaş. Bu haber tarama metoduna sahip olduğun sürece sana ikinci köprüyü de satalar.

Hamas'ın 1800 kişiyi öldürmesi için Havadan Bombalı saldırı yapması lazım.Ama yapmadı Direk Silahla katliam yaptılar.( Bozuka tarzı silahlarda buna dahil )
260 kişiyi katlettiklerini biliyoruz sadece.
Telegramda yeterinde videolarına şahit oldum.1 Tane atayım hatta sivil araçları taradıklarına dahil.
Alıntıyı görüntüle
Bunlar sadece bir kaç tanesi sen bunları kuvayi milliye ile bir tutuyor musun cidden.

Yanlış Anlaşılmasın İsraili savunmuyorum bu arada Lanet bir devlettir israil.

Öncelikle soracağın bir kaç soru var.

Bu konser İsrail'in işgal ettiği sınırların 10km içerisinde yer alıyor. Pırpır tarzı araçlarla güvenlik koridorunu da ele aldığımızda 20km uçtuklarını, ki en fazla iki kişi taşıyor, ve sonucunda bu iki kişinin 1800 kişiyi öldürdüğünü mü düşünüyorsun Hamas'ın? Ki fotoğraflara bakarsan en az 150 araç yanmış bir şekilde bulundu. Sence bir kaç RPG ve makinalı tüfek bunu yapabilecek kabiliyette mi?

Çok uluslu bir katliam gerçekleştiren, Hamas'ı vurma pahasına konserde kimseyi canlı bırakmayan İsrail kolluk kuvvetlerinin yaptığına bir türlü inanmıyorsun da boş tuvalet tarama videosundan 1800 kişinin Hamas tarafından öldürüldüğünü çıkarabiliyorsun.

Hepimiz aynı dönemde aynı ülkede genciz ama sizin yorumlarınız nasıl bu kadar batı medyası etkisinde oluyor anlam veremiyorum, nasıl etkilemeyi başarıyorlar? Ki batı politikacıları hariç kimse sizin kurduğunuz bu cümleleri kurmuyor.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Cengiz
Bravo kardeşim. Ben sana UN raporunu paylaşayım sen bana onedio paylaş. Bu haber tarafma metoduna sahip olduğun sürece sana ikinci köprüyü de satalar.

Öncelikle soracağın bir kaç soru var.

Bu konser İsrail'in işgal ettiği sınırların 10km içerisinde yer alıyor. Pırpır tarzı araçlarla güvenlik koridorunu da ele aldığımızda 20km uçtuklarını, ki en fazla iki kişi taşıyor, ve sonucunda bu iki kişinin 1800 kişiyi öldürdüğünü mü düşünüyorsun Hamas'ın? Ki fotoğraflara bakarsan en az 150 araç yanmış bir şekilde bulundu. Sence bir kaç RPG ve makinalı tüfek bunu yapabilecek kabiliyette mi?

Çok uluslu bir katliam gerçekleştiren, Hamas'ı vurma pahasına konserde kimseyi canlı bırakmayan İsrail kolluk kuvvetlerinin yaptığına bir türlü inanmıyorsun da boş tuvalet tarama videosundan 1800 kişinin öldüğünü çıkarabiliyorsun.

Hepimiz aynı dönemde aynı ülkede genciz ama sizin yorumlarınız nasıl bu kadar batı medyası etkisinde oluyor anlam veremiyorum, nasıl etkilemeyi başarıyorlar? Ki batı politikacıları hariç kimse sizin kurduğunuz bu cümleleri kurmuyor.
260 Kişi Öldü 1800 Değil Arkadaş Abartmış :D

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Cengiz

Starlex

80+ Silver
Ne Primi La :D Bana Cevap Verip Kuduran Sizsiniz Cevap Vermeyin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

En Son Anzısın İsraile Yunanistana Gireriz Diyen Rte Değil Miydi Kanka Bizde İşgalci Zihniyetin O Zaman ?
Yunanistan tehdit ediyor durduk yere bu yorumun ile kimlerin torunu olduğun ortaya çıktı dostum 👍

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Cengiz

KAANT10X

80+ Bronze
images (16).jpeg

Starlex

80+ Silver