Neler Yeni

Instagram 🔴RTE Erişim Engeli Getirilen İnstagram'da “Hayırlı Cumalar” Paylaşımı Yaptı🔴

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Starlex

80+ Silver
İşalci Benim Ülkem Demedim ?
Onu bunu bilmem ben elin arabını kendi çıkarım için desteklerim ülkemi tehdit eden bir şey varsa gerekeni yaparım burası Türkiye ermenistan veya yunanistansa senin dediğin gibidir gerçi atalarının memleketi bir şey dememek lazım

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,555
İsim
Cengiz

Starlex

80+ Silver

eneskaya6

80+ Silver
Cok sevdiğin ve KAYNAK olarak kullandığın avrupa zamanında türkiye terörü desteklıyor türkiye surıyede terörizim yapıyor, azerbaycan soykırım yapıyor, osmanlı zamanında soykırım yapmıştı, erdoğan teröristtir diye aylarca başlık atıp metro duraklarına kadar bunları yayınlıyordu gazetelerde bu haberler vardı avrupanın göbeğinde. Avrupa kime ne b.k atıyorsa bil ki asıl masum o dur %90 :)

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,555
İsim
Cengiz
Onu bunu bilmem ben elin arabını kendi çıkarım için desteklerim ülkemi tehdit eden bir şey varsa gerekeni yaparım burası Türkiye ermenistan veya yunanistansa senin dediğin gibidir gerçi atalarının memleketi bir şey dememek lazım
Sen Kim Oluyorsunda Benim Atalarımı Yunan Veya Ermanistandan İlan Ediyorsun Senin de Ataların O Zaman Arap Kanka Arapları Filsitini Çok Seviyon madem Sendfe Türk Değilsin Ataların Suriyeden Filistinden O Zaman

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,555
İsim
Cengiz

Starlex

80+ Silver
Sen Kim Oluyorsunda Benim Atalarımı Yunan Veya Ermanistandan İlan Ediyorsun Senin de Ataların O Zaman Arap Kanka Arapları Filsitini Çok Seviyon madem Sendfe Türk Değilsin Ataların Suriyeden Filistinden O Zaman
Olm senin anlama problemin falanmı var ARAP DESTEKÇİSİ DEĞİLİM ÜLKEMİ TEHDİT EDEN UNSURLARA KARŞI SAVAŞIRIM neyse bencede hayatında başarılar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom