Forum Fedaisi
80+ Bronze
sorularima cevap ver kivirmayi birak artik cahil cuhele ergen kardesim benimHangi Konuda Kaynak İstiyorsun
sorularima cevap ver kivirmayi birak artik cahil cuhele ergen kardesim benimHangi Konuda Kaynak İstiyorsun
Onu bunu bilmem ben elin arabını kendi çıkarım için desteklerim ülkemi tehdit eden bir şey varsa gerekeni yaparım burası Türkiye ermenistan veya yunanistansa senin dediğin gibidir gerçi atalarının memleketi bir şey dememek lazımİşalci Benim Ülkem Demedim ?
Bu elemanda forumun palyaçosuSorun Yardımlaşma Değil , Araplaşma Hocam
Sen Kim Oluyorsunda Benim Atalarımı Yunan Veya Ermanistandan İlan Ediyorsun Senin de Ataların O Zaman Arap Kanka Arapları Filsitini Çok Seviyon madem Sendfe Türk Değilsin Ataların Suriyeden Filistinden O ZamanOnu bunu bilmem ben elin arabını kendi çıkarım için desteklerim ülkemi tehdit eden bir şey varsa gerekeni yaparım burası Türkiye ermenistan veya yunanistansa senin dediğin gibidir gerçi atalarının memleketi bir şey dememek lazım
hamasin cocuklari oldurdugunu iddia ediyordun kaynak bekliyorumTamam Sorunu Etiketle Cevaplicam Ya Kaynak Gösterip
Bu elemanda forumun palyaçosu
Olm senin anlama problemin falanmı var ARAP DESTEKÇİSİ DEĞİLİM ÜLKEMİ TEHDİT EDEN UNSURLARA KARŞI SAVAŞIRIM neyse bencede hayatında başarılarSen Kim Oluyorsunda Benim Atalarımı Yunan Veya Ermanistandan İlan Ediyorsun Senin de Ataların O Zaman Arap Kanka Arapları Filsitini Çok Seviyon madem Sendfe Türk Değilsin Ataların Suriyeden Filistinden O Zaman