Neler Yeni

Instagram 🔴RTE Erişim Engeli Getirilen İnstagram'da “Hayırlı Cumalar” Paylaşımı Yaptı🔴

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
AHAHAHAHA Güldürdü Kanka Türkçü Biriyim Benim Ülkeme Girerse Seim Çıkar Filistinden Bana Ne Filisitinli Ölen Kişi İçin Neden Milli Yas İlan Edeyi Ülkeyi Alakadar Eden bir şey Mi Var ?
:D kafaya bak lan... Hamas'ın haklı ve haksızlığı üzerine tartışırken s*çıp konuyu milli yasa getirdi önce adam gibi konuya sadık kalarak tartışmayı bil, sen bu kafayla Dağlık Karabağ meselesinde Ermenistan'ı desteklemişsindir aynı şey. Aşırı cahilsin birader hayatında başarılar.

Türk demek bizden olmayana bile gerekirse yardım etmek demektir. Onu da bilmezsin en popüleri İrlanda-Patates meselesi

Starlex

80+ Silver
2 Sn Bakınca 128 Milyar Doların Kayboluyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türksen Türke Yakışır Bir Duruş Sergile
Gayette sergiliyorum senin gibi kendi ülkeme işgalci diyen ermeni yunan tohumu değlim

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
:D kafaya bak lan... Hamas'ın haklı ve haksızlığı üzerine tartışırken s*çıp konuyu milli yasa getirdi önce adam gibi konuya sadık kalarak tartışmayı bil, sen bu kafayla Dağlık Karabağ meselesinde Ermenistan'ı desteklemişsindir aynı şey. Aşırı cahilsin birader hayatında başarılar.
Hayır Kardeşimiz Olan Azerbeycanı Destekledim Filistin Kardeşim Değil Desteklemiyorum Zorundada Değilim

Gif Man

80+ Gold
Kudurtucu bir duruşu var
Aynen Aynen :kekw:

1722598487525.png

Starlex

80+ Silver

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bravo kardeşim. Ben sana UN raporunu paylaşayım sen bana onedio paylaş. Bu haber tarama metoduna sahip olduğun sürece sana ikinci köprüyü de satalar.

Öncelikle soracağın bir kaç soru var.

Bu konser İsrail'in işgal ettiği sınırların 10km içerisinde yer alıyor. Pırpır tarzı araçlarla güvenlik koridorunu da ele aldığımızda 20km uçtuklarını, ki en fazla iki kişi taşıyor, ve sonucunda bu iki kişinin 1800 kişiyi öldürdüğünü mü düşünüyorsun Hamas'ın? Ki fotoğraflara bakarsan en az 150 araç yanmış bir şekilde bulundu. Sence bir kaç RPG ve makinalı tüfek bunu yapabilecek kabiliyette mi?

Çok uluslu bir katliam gerçekleştiren, Hamas'ı vurma pahasına konserde kimseyi canlı bırakmayan İsrail kolluk kuvvetlerinin yaptığına bir türlü inanmıyorsun da boş tuvalet tarama videosundan 1800 kişinin öldüğünü çıkarabiliyorsun.
Kim 1800 kişiyi hamas öldürdü diyor ?
Ben 260 gibi bir sayı veriyorum 1800 gibi deli rakamın hepsini Hamasın öldüremeyeceğini söylüyorum.
Tuvalet videosunu Sivile karşı saldırı olduğu için attım.
Tuvallette İsrail askerimi mi durucaktı ?
Sen bunu direk 1800 ölüm olmadı diye algıladıysan o benim yazım hatadan dolayıdır telefondayım malum.

Son düzenleme:

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Musa Topçu

Gif Man

80+ Gold

Türk demek bizden olmayana bile gerekirse yardım etmek demektir. Onu da bilmezsin en popüleri İrlanda-Patates meselesi
Sorun Yardımlaşma Değil , Araplaşma Hocam :)

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri