Neler Yeni

Instagram 🔴RTE Erişim Engeli Getirilen İnstagram'da “Hayırlı Cumalar” Paylaşımı Yaptı🔴

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

eneskaya6

80+ Silver
AHAHAHAHA Güldürdü Kanka Türkçü Biriyim Benim Ülkeme Girerse Seim Çıkar Filistinden Bana Ne Filisitinli Ölen Kişi İçin Neden Milli Yas İlan Edeyi Ülkeyi Alakadar Eden bir şey Mi Var ?
olm abdullah filistin icin bisey mi demiş ya da yas ilan edildi diye bir aciklamama mi yapmis. Kafanda 2-3 tane konu kalıbı var onların disina cikmadan herkese fix ayni cevapları verip ayni tepkileri gösteriyorsun

Starlex

80+ Silver
Araştırıp Konuşuyorum Kanka Senin Gibi Yandaş Medyadan Aldığım Kaynakları Öne Sürmüyorum Merak Etme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorum Projeyi Ama Bu Destelemek İçin Bir Sebep Değil İsrail Gibi Bir Ülke Varken 2-3 Çapulcu Tarafından Desteklenen Bir Örgütü Desteklemek Avrupaya Kafa Tutmaktır
Nasıl değil adamlar bildiğin doğu tarafını ilk k*rdistan yapıp sonra ellerine geçirecekler olmadı direk saldıracaklar yavaş yavaş

Starlex

80+ Silver
Nasıl değil adamlar bildiğin doğu tarafını ilk k*rdistan yapıp sonra ellerine geçirecekler olmadı direk saldıracaklar yavaş yavaş
Onlara göre onların toprağı oralar

KAANT10X

80+ Bronze
AHAHAHAHA Güldürdü Kanka Türkçü Biriyim Benim Ülkeme Girerse Seim Çıkar Filistinden Bana Ne Filisitinli Ölen Kişi İçin Neden Milli Yas İlan Edeyi Ülkeyi Alakadar Eden bir şey Mi Var ?
Eleman forumun sahibine ahahaha güldürdü kanka yazmış uln sen 14 yaşındasın adam 30 yaşında.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Cengiz
senin kaynak dedigin seyler filistindeki cocuklarin olmesini goz ardi edip zaten olamasi gereken normal birsey olarak kabul eden avrupai siyonist kaynaklar:D
Senin Attıkların Dinci Şeriatçı Kaynaklar Kanka Onu ne Yapacaz

Eleman forumun sahibine ahahaha güldürdü kanka yazmış uln sen 14 yaşındasın adam 30 yaşında.
30 Yaşında Olması bir şey Değiştirmez Sahibide Olması bir şey Değiştirmez Kendine niye Alttan Bakıyorsun Üstelik 14 Yaşında Değilim Boşu Kes Kendine Bak PP'ye Savaş Uçağı Koymuş Laf Çakıyor

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
Mesela senlik değil çok şey yapma mesela insanlık meselesi ve sadece insan olabilenleri etkiliyor. Senin gibiler bu milletin başına gelmiş en kötü yapışken sülük gibi bir şey. Atalarını tanımayanlar benim ülkem diye konuşup duruyorlar halbuki bu ülkede bir tek bile söz hakları yok.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Cengiz
Onlara göre onların toprağı oralar
Tamma Kanka Ne Yapacaz Gerekirse Savaşacaz Ne Yapam Gidip Filistine İsraille Vs Mi Atak Keleş Alıp Cs Oynar Gibi

Mesela senlik değil çok şey yapma mesela insanlık meselesi ve sadece insan olabilenleri etkiliyor. Senin gibiler bu milletin başına gelmiş en kötü yapışken sülük gibi bir şey. Atalarını tanımayanlar benim ülkem diye konuşup duruyorlar halbuki bu ülkede bir tek bile söz hakları yok.
Atalarını Tanımıyan Mı Tamma Kanka Bildiğin Tek Atalar Ve Tarih Osmanlı Değildir Umarım

Mauro İcardi

80+ Bronze
Haberi Onedio Yaptıysa Onu Atarım Tabi Kanka İcardi İsimli Barış Alper PP'li Çocuktan Mı Kaynak Öğrenecem 13 Yaş Gs Taraftarı Seni
Aslanım yeni bi site buldum ekşisözlük diye efsane forum ha haberlerde falan aşırı objektif yorumlar var içinde orada takılsana biraz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Cengiz
dinci seriatci kaynak ne oluyor aciklasana bunu kardesim benim baktigim kaynaklar turkce degil birde :DDDD yazik sana ya
Attığın Kayakların Hepsi Akp'nin Yandaş Kanalları Değil Mi Kanka Bunlarda Şeriatçılar Değil Mi Dinci Değil Mi ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Cengiz
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri