Rte ve Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro

emirkq

80+
Reaksiyon skoru
65

Bu Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro en son ülkeden kaçmamış mıydı?Ben mi öyle hatırlıyorum ekonominin batmasında sonra özel askerleri falan geziyordu sokaklarda hatta güvenliği sağlamak için halk baya sefildi işte ama sonrada bu oldu ama ekonomiyi toplamak hala sıkıntılı bı süreç siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

IMG_20220608_214403.jpg

Ulan adamlar ne haldeydi Emre Durmuş'un videolarından bakıp üzülüyordum, paraları bizden değerli şaka mı bu ya.
Emre durmus para bozdurup para dolu yatağa atliyordu ama muhtemelen Amerika'ya alakası var bide yönetimle zamanında Maduro yokken gereksiz harcamalar yapıldı örnek olarak sağlık gibi sonra otobüs şoförü maduroda gelince iyice gitti ülke normalde baya iyi ülke doğal gaz rezervleri çok fazla değerlendirilmeli bence

Maduro bile ABD'nin baskılarına zar zor dayanıyor, ülkrnin ekonomisini batırıyorlar ama zar zor çıktılar üstelik ABD hemen diplerinde(ülkelerine giren paraya direkt el koyuyorlar vs) olmasına rağmen. Bizimki de o kadar mesafe ötede ona rağmen daha kötü yönetiyor. Dibinde olsak demek ki haritadan silinceğiz.
Biz senden razıyız Maduro.
#ComeToTurkeyforPresidentMaduro

söyleyecek çok şey var da

Maduro bile ABD'nin baskılarına zar zor dayanıyor, ülkrnin ekonomisini batırıyorlar ama zar zor çıktılar üstelik ABD hemen diplerinde(ülkelerine giren paraya direkt el koyuyorlar vs) olmasına rağmen. Bizimki de o kadar mesafe ötede ona rağmen daha kötü yönetiyor. Dibinde olsak demek ki haritadan silinceğiz.
Biz senden razıyız Maduro.
#ComeToTurkeyforPresidentMaduro
Ek olarak şunu söyleyeyim Petrol satmaları için Amerika Venezuela ya onay vermişti Amerika Venezuela için yaptıklarınida gevsetince böyle oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

söyleyecek çok şey var da
Parayi gören demir ışıldar .d ayrica Amerika Venezuela ya uyguladıgi yaptırım ve politikaları gevşetti ve petrol satmak icin izin verdi Maduroda Arjantin radyosunda söylüyor bu gevşetme olayını ama yinede ekonomiyi toparlamak zor onlar için halk iki gün önce sefildi çünkü

Ek olarak şunu söyleyeyim Petrol satmaları için Amerika Venezuela ya onay vermişti Amerika Venezuela için yaptıklarınida gevsetince böyle oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parayi gören demir ışıldar .d ayrica Amerika Venezuela ya uyguladıgi yaptırım ve politikaları gevşetti ve petrol satmak icin izin verdi Maduroda Arjantin radyosunda söylüyor bu gevşetme olayını ama yinede ekonomiyi toparlamak zor onlar için halk iki gün önce sefildi çünkü
bizim halkın da bir kesimi sefil kalmayı hak ediyor aslında ama sefil kalınca makarna veriyorlar heriflere şükür duası alıyorlar çok zor bu ülkede bazı şeyler
demokrasiyi kendi isteğiyle elde etmeyen toplum nimetlerinden faydalanamıyor ne yazık ki

bizim halkın da bir kesimi sefil kalmayı hak ediyor aslında ama sefil kalınca makarna veriyorlar heriflere şükür duası alıyorlar çok zor bu ülkede bazı şeyler
demokrasiyi kendi isteğiyle elde etmeyen toplum nimetlerinden faydalanamıyor ne yazık ki
Halkta icraat yok ki suanki durumlarindan fazla kazanacabilecekleri haldeyken bile bu kadarına da şükür Yarabbi diyorlar sende haklısın sefil kalmayı hakedenlerde var bu önceden yazdiklarim gibi.

Halkta icraat yok ki suanki durumlarindan fazla kazanacabilecekleri haldeyken bile bu kadarına da şükür Yarabbi diyorlar sende haklısın sefil kalmayı hakedenlerde var bu önceden yazdiklarim gibi.
medyayı o kadar ele geçirmiş ki adamlar değişik bir ütopyada yaşatıyorlar yandaşlarını

Ulan adamlar ne haldeydi Emre Durmuş'un videolarından bakıp üzülüyordum, paraları bizden değerli şaka mı bu ya.
knk bu bankadaki fiyatı karaborsadan bozduruyon parayı yanlış anlaşılmasın bizi övmiyorum inşallah z kuşağı sandıkta gösterir gücünü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,747
Üyeler
185,794
Son üye
xBuio
Geri