Neler Yeni

rtx 2060 6 gb ile minig yapsam kaç tl kazanırım ve kartıma zararları neler olur?

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
kardeşim bırak fan çalışsın kart ısınmasın, gpu sıcaklığı düşük kalsın. kartlar düşük sıcaklıkta daha stabil daha verimli oluyorlar. fan hızı 46 da gözüküyor. idealdir.
zaten bi sroun çıkmadı abi şuan akti,f olarak 32 mh ta kazıyorum

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
güzel, hayırlı olsun madenciliğin.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
zaten bi sroun çıkmadı abi şuan akti,f olarak 32 mh ta kazıyorum
1640098764539.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

güzel, hayırlı olsun madenciliğin.
sağol abi teşekkürler ama ben şimdi 1 hafta deneme yapıcam ve gelirler hoşuma giderse devam ediceğim

1640098764539.png

sağol abi teşekkürler ama ben şimdi 1 hafta deneme yapıcam ve gelirler hoşuma giderse devam ediceğim
ve abi mining yaparken kullandığımda mh düşüşü oluyo ama video izlemekten falan bahsediyorum min 25 e düştüğünü gördüm kapa aç yapmaktansa açık bırakırım yinede bi faydası olur

birde abi her türlü günlük olarak yapsamda kazancım elektrik faturasını karşılıaycak derecede olur değil mi?

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
7/24 çalışsa 100 TL ekler o kart faturana. mh düşmesi normal, oyun oynayacaksan render alacaksan filan kapatıp açarsın, dizi film izlerken internette gezerken kapatmana gerek yok.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
kardeşim takip ettiğin sürece ve yanlış bir ayar yapmadığın sürece bir şey olmaz. Milyon tane ekran kartı ile mining yapılıyor, kimileri 3 4 yıllık rx 470 8 gb ve hala 31-32 mh alıyorlar. bir şey olmaz. Tüm ay aralıksız çalışırsa evet 100 TL ekler faturaya.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Buraya atılan yorumların çoğu yanlış sorularını en özet şekilde cevaplayayım.
1) Overclock zarar vermez, dozunu tutturduğun sürece idealdir. Oyunlarda bile, oyunlara özel doğru o.c ayarları kullanırsan kart için daha iyi olabiliyor.
2) Kartın garantisi bitmez, üreticiye sadece kazım yapmadığınızı söyleyin. Kazım yapıldığını zaten kimse dışardan bakarak anlamaz/anlayamaz.

Kazançlara arkadaşlar zaten değinmiş benim eklemek istediğim, mining yapacaksanız tam vakitli yapın yoksa anlamı yok.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Buraya atılan yorumların çoğu yanlış sorularını en özet şekilde cevaplayayım.
1) Overclock zarar vermez, dozunu tutturduğun sürece idealdir. Oyunlarda bile, oyunlara özel doğru o.c ayarları kullanırsan kart için daha iyi olabiliyor.
2) Kartın garantisi bitmez, üreticiye sadece kazım yapmadığınızı söyleyin. Kazım yapıldığını zaten kimse dışardan bakarak anlamaz/anlayamaz.

Kazançlara arkadaşlar zaten değinmiş benim eklemek istediğim, mining yapacaksanız tam vakitli yapın yoksa anlamı yok.
Öncelikle tam vakitliden kastınız anlamadım ve bir sorum daha var bu mining sonucu gelen paranın vergi işleri falan var mı sonra başıma iş açılsın istemiyorum :)

Öncelikle tam vakitliden kastınız anlamadım ve bir sorum daha var bu mining sonucu gelen paranın vergi işleri falan var mı sonra başıma iş açılsın istemiyorum :)
Eğer 7/24 çalıştır diyosanız öyle bir imkanım yok çünkü lise öğrencisiyim ve evde başka bilgisayar yok en azından akşamları kullanmam lazım

Eğer 7/24 çalıştır diyosanız öyle bir imkanım yok çünkü lise öğrencisiyim ve evde başka bilgisayar yok en azından akşamları kullanmam lazım
Bazen kapatır oyun oynarım ona göre sordum ben hep zaten konu başından beri

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

Bazen kapatır oyun oynarım ona göre sordum ben hep zaten konu başından beri
Tam vakitli, mining'e ara vermeden yapınız demek istedim. Tabii arada bir oyun açabilirsiniz mesela ben haftasonları 12'şer saat olmak üzere cumartesi ve pazar oyun oynarım.
Vergilik bir durum söz konusu değildir.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Tam vakitli, mining'e ara vermeden yapınız demek istedim. Tabii arada bir oyun açabilirsiniz mesela ben haftasonları 12'şer saat olmak üzere cumartesi ve pazar oyun oynarım.
bu bilgiler için teşekkürler ama gün içinde klasik işlerimi yaparken kapamam mh düşücek biraz ama tamamen kapamamdan iyidir bence ve şimdilik bu kadar ilerleyen süreçlerde bu konuya yazmaya devam ediceğim

şimdi aklıma geldi lolminerla çalışıyorum ama trex daha iyi diyolar ama binance için trexi çalıştıramadım nasıl yapıcam biliyosan yardımcı olabilir misin?

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
bu bilgiler için teşekkürler ama gün içinde klasik işlerimi yaparken kapamam mh düşücek biraz ama tamamen kapamamdan iyidir bence ve şimdilik bu kadar ilerleyen süreçlerde bu konuya yazmaya devam ediceğim

şimdi aklıma geldi lolminerla çalışıyorum ama trex daha iyi diyolar ama binance için trexi çalıştıramadım nasıl yapıcam biliyosan yardımcı olabilir misin?
Ben Nicehash kullanıyorum, pool bağlama vs. dert yok ayrıca o.c ayarını da kendi yapıyor. Ancak diğerlerine göre biraz fazla komisyon kesiyor. Ben de mining yaparken gündelik işlerimi yapıyorum bir sıkıntı olmaz.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Ben Nicehash kullanıyorum, pool bağlama vs. dert yok ayrıca o.c ayarını da kendi yapıyor. Ancak diğerlerine göre biraz fazla komisyon kesiyor. Ben de mining yaparken gündelik işlerimi yapıyorum bir sıkıntı olmaz.
nicehash demişken o nasıl binance dan iyi midir?

he şunuda söyleyim benim için günlük ödeme yapması çok daha iyi eğer haftalık ödeme falan değilse binance dan gitmem

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

he şunuda söyleyim benim için günlük ödeme yapması çok daha iyi eğer haftalık ödeme falan değilse binance dan gitmem
Nicehash totalde binance kadar komisyon kesiyor.
Alttaki linkte nasıl kullanılacağını yazdım, merak ederseniz diye linki bırakıyorum.

Top Bottom