rtx 2060 coilwhine sorunu

yenı konu ac 2060super rog strıx undervolt yardım dıye aynı kartı kullanlar veya nvıdıa detaylı bılenler sana yardım eder garantıye vermedıgın surece tek yonetemın var ya v-sycn acıcan yada uv yapıcan
ılk 2. yontemı deneyıp sonrasında garantıye basvururdum

yenı konu ac 2060super rog strıx undervolt yardım dıye aynı kartı kullanlar veya nvıdıa detaylı bılenler sana yardım eder garantıye vermedıgın surece tek yonetemın var ya v-sycn acıcan yada uv yapıcan
ılk 2. yontemı deneyıp sonrasında garantıye basvururdum
hocam @keremcnsz24 e sordum benim karta gerek yokmuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül

gerek yok cunku o kart ısınmaz en ıyı modellerden bırı onun ses problemı olmasas overlock yapılacak modellerden ondan dolayı gerekmıyor ama sesı undervoltla halledebılırsın
hocam ben zaten perfonmastan çok memnunum 5 fps düşse sıkıntı değil sadece şu ses azalsın

hocam ben zaten perfonmastan çok memnunum 5 fps düşse sıkıntı değil sadece şu ses azalsın
@keremcnsz24 coil sorunu oldugunu guc tuketımı dusurmek ıstedıgımı 5 6fps kaybetmeye razıyım de sana yardım eder o bu ıslerı daha ıyı bılıyor

hocam yok açtığım konuya kimse cevap vermedi
techopat sosyale konu acabılırsın baska forumlara ılla kı bır forum sana yardım eder ama sen garantı konusunu ne ypacaksın ara bır konus boyle boyle olur mu tamır veya degısım olur mu

techopat sosyale konu acabılırsın baska forumlara ılla kı bır forum sana yardım eder ama sen garantı konusunu ne ypacaksın ara bır konus boyle boyle olur mu tamır veya degısım olur mu
hocam işte tamir edilmiyomuş değişim oluyomuş onuda yapmıyolarmış baya bi kişi konu filan açmış çoğu kişinin kabul olmuyomuş

Geri