FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Driver sorunu olmasa alınır intel.Yine de f/p olarak o daha iyi ama güç ve verimlilik amd çok daha iyi
Driver sorunu olmasa alınır intel.Yine de f/p olarak o daha iyi ama güç ve verimlilik amd çok daha iyi
AMD watman i bitirdi heralde son sürücü ile 7xxx ve6xxxx serilerinde bundan sonra Nvidia fanları ne soylicek AMD alınmasın diye acabaDriver sorunu olmasa alınır intel.
Yok hala yaşayan var o sorunu maalesef.AMD watman i bitirdi heralde son sürücü ile 7xxx ve6xxxx serilerinde bundan sonra Nvidia fanları ne soylicek AMD alınmasın diye acaba
Belli bir sürüm üstü bitti diye okudum bnYok hala yaşayan var o sorunu maalesef.
Forumda yine yaşayan vardı 6000 serisiyle.Belli bir sürüm üstü bitti diye okudum bn
Şu watman niye Nvidia gibi saklamıyor ki her şeyi gösteriyor Rami SSD yı CPU yu
bro varda yani eskisi gibi bir günde 100 tane konu açılmıyor çok azaldı ve sorun çözülebiliyorForumda yine yaşayan vardı 6000 serisiyle.
Biliyorum hocam sadece hala devam ettiğini belirttim.bro varda yani eskisi gibi bir günde 100 tane konu açılmıyor çok azaldı ve sorun çözülebiliyor
not wattman herzaman ekran kartıyla alakalı değildir genellikle PSU kaynaklıdır tabi rx 6000 serisinden sonrası için geçerli bu yazdıklarım