sen onu 3000 ayarla performans artışı olur1 yıldır
sen onu 3000 ayarla performans artışı olur1 yıldır
satarsam 3060 almayı düşünüyorumaynı kart ev bilgisayarımda var ben bu kadar verimsiz ni kart kullanmadım 1070 ti dan geçtim güncel kart olsun diye (2070 supere bütçe yetmedi) aldığıma pişnan oldum 6 aydır kurtulmaya çalışıyorum 2070 super alacam yada direkt 3070 ti ya geçicem ama senin sorununa gelince kardeşim gigabyte işte fazla bişi bekleme bu karttan ama düşük fps konusunda bilmiyorum ama eğer fırsatın varsa elindeki kartı sat onun superli modelini al yada daha yüksek modeline ikinci elden bak diyebilirim ancak
sıkıntı çıkmaz dimi 3000 e çeksem? @Revainer @FPU/CACHE @Leadesen onu 3000 ayarla performans artışı olur
en iyisini yaparsın demedi deme ama gigabyte den uzak dur yetersatarsam 3060 almayı düşünüyorum
hocam o kart kendini 2080ti sanıyo o yüzden o kadar yüksek sıcaklık ki 2080 ti bile o kadar ısınmıyo hedefi yukarda keratanın ama gücü belliısı olarak sorunum yok diyosn da kartın 80 derece
hayır ram lerin kutusu duruyomu bak kaç mhz destekliyo bak ona göre yap youtubede xmp ayarı nasıl açılır baksatarsam 3060 almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıkıntı çıkmaz dimi 3000 e çeksem? @Revainer @FPU/CACHE @Leade
kutusu yok hocam maalsefhayır ram lerin kutusu duruyomu bak kaç mhz destekliyo bak ona göre yap youtubede xmp ayarı nasıl açılır bak
anakartın hangi modelkutusu yok hocam maalsef
Gigabyte GA-B450M S2Hanakartın hangi model
hocam şuan evde degilim eve geçince uyguluyacam.al kankamMesaj otomatik birleştirildi:
burdan izleyerek yap pc de performans artışı olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:
düzeldimi kanks