Asfalt Osman
80+ Silver
Dahası
Msida bana kaldı o zmaan
ADAMSINIZ HOCAMMMM BEEEEE
metshi 1500e 6500xt aldin bize salADAMSINIZ HOCAMMMM BEEEEE
Çünkü gerçekten çok ihtiyacım varHocam evga benimdir
Ben alirim 1 saate kadar tekrar yorum yapayimİhtiyacı olan arkadaş varsa söylesin iptal edeyim sizler satın alın - 6 taksit seceneği mevcut satıcı Amazon TR üzerinden DE
Alıntıyı görüntüle
MSI VGA GEFORCE RTX 2060, 6GB GDDR6 192B DX12U PCIE 3.0 X16, 1XHDMI 3XDP Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI VGA GEFORCE RTX 2060, 6GB GDDR6 192B DX12U PCIE 3.0 X16, 1XHDMI 3XDP Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam lütfen evga olanı bana bırakın öğrenciyim çok ihtiyacım var ben size döneceğim @TheBassİhtiyacı olan arkadaş varsa söylesin iptal edeyim sizler satın alın - 6 taksit seceneği mevcut satıcı Amazon TR üzerinden DE
Alıntıyı görüntüle
MSI VGA GEFORCE RTX 2060, 6GB GDDR6 192B DX12U PCIE 3.0 X16, 1XHDMI 3XDP Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI VGA GEFORCE RTX 2060, 6GB GDDR6 192B DX12U PCIE 3.0 X16, 1XHDMI 3XDP Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Çok teşekkür ederimSize salacağım zaten hocam inşallah sayfanıza düşer
istediğiniz kişiye verebiliyormusunuz yoksa hızlı filan mı olması gerekiyor eğer öyleyse özelden biryerden konuşun öyle yapın hocamSize salacağım zaten hocam inşallah sayfanıza düşer
mantıklı saol @eraychuistediğiniz kişiye verebiliyormusunuz yoksa hızlı filan mı olması gerekiyor eğer öyleyse özelden biryerden konuşun öyle yapın hocam
iptal ederken o kişiye özelden yazarım hocam dcden vs anlık iletişim kurarız ventusu da kim isterseistediğiniz kişiye verebiliyormusunuz yoksa hızlı filan mı olması gerekiyor eğer öyleyse özelden biryerden konuşun öyle yapın hocam