Ajanefe310
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 127
https://itopya.com/adal-neptune_h18395#kategori_9 alınır mı darboğaz olurmu sizce sorun çıkarır mı alınır mı
Hocam 2060 almak istiyorum ucuz olanının linkini atar mısınız onu alırımAlınmaz pahalı.
çok teşekkürler ama ben bişeyi anlamadım senin attığının stoğu bitmiş sanırım kampanya bekle mi demek istedinBak bu sistem 10k ya satıldı 3 hafta önce bende aldım kullanıyorum.![]()
PC HOCASI-GG6 INTEL V0.2 / INTEL I3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG6 INTEL oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100f ve ASUS RTX 2060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Senin attığın sistemin anakartı daha kötü, işlemcisi daha kötü, kasa + psu çok kötü, ssdi si daha kötü ve gigabyte ın 2060ında ısınma sorunu var diyorlar üstüne 2k daha pahalı. O yüzden bekle o paraya daha güzel sistemler alırsın.
Evet şuan satışı yok. Demek istediğim bunun gibi sistemler gelirse alırsın 12k ya bundan daha iyisini alırsın ama o sistem o para etmez.çok teşekkürler ama ben bişeyi anlamadım senin attığının stoğu bitmiş sanırım kampanya bekle mi demek istedin
13k'ya rtx 3060 sistem var duruyosa onu alçok teşekkürler ama ben bişeyi anlamadım senin attığının stoğu bitmiş sanırım kampanya bekle mi demek istedin
link atar mısın13k'ya rtx 3060 sistem var duruyosa onu al
unuttum hocamlink atar mısın