Rtx 2060 i5 9400f fps sorunu

HüseyinG

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288
Arkadaşlar internetten aynı sistem özelliklere sahip pc nin oyun testlerine baktım Fortnite da low ayarlarda 160-180 fps arası alıyorum fakat videoda 240 fps bile alıyor. Sistemimde 8*2 2666 mhz ram Ve oyun ssd ye kurulu sizce bu sorunun sebebi nedir?

videoyu atar mısın

fightlarda 180lere dusuyor genel olarak 200 220 gezıyor oyle 240larda degıl anlık olarak yıne senınkınden bıraz fazla ama ram mhz farkı olabılır ıntellerde ne kadar performans artısı oluyor bılmıyorum ekran kartı bazı modellerı stock hızları bıraz daha hızlı oluyor ondan kucukde olsa fps farkı olusur kacırdıgım bırsey olabılır yıne
(low grafıgı baz alarak konustum)

fightlarda 180lere dusuyor genel olarak 200 220 gezıyor oyle 240larda degıl anlık olarak yıne senınkınden bıraz fazla ama ram mhz farkı olabılır ıntellerde ne kadar performans artısı oluyor bılmıyorum ekran kartı bazı modellerı stock hızları bıraz daha hızlı oluyor ondan kucukde olsa fps farkı olusur kacırdıgım bırsey olabılır yıne
(low grafıgı baz alarak konustum)
Ekran kartından kaynaklandığını düşünmüyorum. Rtx 2060 rog strix var ama ram bu kadar etki eder mi?

Ekran kartından kaynaklandığını düşünmüyorum. Rtx 2060 rog strix var ama ram bu kadar etki eder mi?
etmez dıye dusunuyorum ekran kartı konusunda teknık ozellıklerıne baktıgımda 1860 senın kı ama bu kadar fps farkı olmaz bilmiyorum baska test vıdeosuna baktın mı her oyunda mı fps farkı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,133
Üyeler
189,396
Son üye
IAhmethanI
Geri