Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Yusuf
Merhabalar şu an 9 10 senelik çok eski bir sistem kullanıyorum. Vadesini çoktan dolduran bu sistemi üniversiteye geçişle değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce sistemi şimdi toplasam daha mı avantajlı olur yoksa 9-10 ay sonra üniversite imtihanından sonra mı toplamalıyım. Malum dolar devamlı artışta düştüğü görülmediği gibi durulduğu bile görülmüyor bu günlerde.
8000-9000 lira bandında bir bilgisayar toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak RTX 2060 içeren bir sistem toplanabiliyor bu bütçelere. İtopya sitesi üzerinden;
Bu bilgisayarın kasasını Corsair Carbide serisi le değiştireyim diyorum. Sizce alınır mı bu sistem, yoksa bu fiyat bandında başka sistemlere mi bakmalı. Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım ek olarak Grafik tasarım türünden işlerde de kullanabilirim ilerde sistemi. Oyunda oynuyorum yanı sıra oyun+yayın yapmak istediğim takdirde işimi görecek bir sistem düşünüyorum. Fikir ve önerileriniz nelerdir ? Teşekkürler.
8000-9000 lira bandında bir bilgisayar toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak RTX 2060 içeren bir sistem toplanabiliyor bu bütçelere. İtopya sitesi üzerinden;
HERMES-M3560XS/AMD Ryzen 5 3500/MSI RTX 2060 SUPER GAMING 8GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
HERMES-M3560XS/AMD Ryzen 5 3500/MSI RTX 2060 SUPER GAMING 8GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HERMES-M3560XS ITOPYA'da.
www.itopya.com