gayet iyi besler ve 1600 af alabilirsin veya 3300XArkadaşlar ekran kartı olarak RTX 2060 düşünüyorum. Ama bütçem işlemci olarak r5 2600 veya 3300x alabilecek kadar. Bu iki işlemci ile RTX 2060 kullanırsam darboğaz yaşar mıyım ?
Teşekkür ederim yorumunuz için.gayet iyi besler ve 1600 af alabilirsin veya 3300X
Malesef bütçemi o kadar arttıramamHayır yaşamazsınız ama 3600 daha çok yakışır bence.
Bu yazdığın işlemciler de güzel besler ama senin için biraz daha kısa süreli bir kullanım olur yine de darboğazı sordun darboğaz olacağını düşünmğyorum benArkadaşlar ekran kartı olarak RTX 2060 düşünüyorum. Ama bütçem işlemci olarak r5 2600 veya 3300x alabilecek kadar. Bu iki işlemci ile RTX 2060 kullanırsam darboğaz yaşar mıyım ?
Kısa süreli derken ? Yani ekran kartı değişimi açısından mı ?Bu yazdığın işlemciler de güzel besler ama senin için biraz daha kısa süreli bir kullanım olur yine de darboğazı sordun darboğaz olacağını düşünmğyorum ben
3300x derim ben deYayın ve video işine girmeyeceğim. 3300x alacağım muhtemelen.
hayır hayır yani ekran kartını değiştirmene gerek yok ama gelecekte oyunların grafiktir performanstır beslemesine göre işlemci daha fazla yük altında kalabilir ya da ekran kartı ekran kartı dayanır onda sıkıntı olmaz ama yayın video işine girmeyeceğim demişiniz o zaman sıkıntı yok 3300x rahat besler o kartıKısa süreli derken ? Yani ekran kartı değişimi açısından mı ?
2 sene içerisinde işlemciyi yükseltebilirim. Ben yine de bütçemi biraz arttırmaya bakacağım. 3500x de dediğiniz sorunları yaşar mıyım ?3300x derim ben de
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır hayır yani ekran kartını değiştirmene gerek yok ama gelecekte oyunların grafiktir performanstır beslemesine göre işlemci daha fazla yük altında kalabilir ya da ekran kartı ekran kartı dayanır onda sıkıntı olmaz ama yayın video işine girmeyeceğim demişiniz o zaman sıkıntı yok 3300x rahat besler o kartı
3500x ve ötesinde olmaz bence ben de 3600 kullanacağım yazın sistem toplarken onlar güçlü aletler olmaz yani2 sene içerisinde işlemciyi yükseltebilirim. Ben yine de bütçemi biraz arttırmaya bakacağım. 3500x de dediğiniz sorunları yaşar mıyım ?