Neler Yeni

Yardım Rtx 2060 için monitör önerisi

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
Rtx 2060 (12gb) ekran kartı için monitör arıyorum 4k destekliyor mu yoksa standart 144hz mi destekliyor?

Quick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Mustafa Erbaş
Bürçeniz ve aradığınız özellikler nedir tazeleme hızı çözünürlük vs.

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bürçeniz ve aradığınız özellikler nedir tazeleme hızı çözünürlük vs.
240hz tazeleme olursa daha iyi olur hocam ileriye dönüklük açısından fakat rtx2060 için 240hz almayın diyorlar, bu durum böyle mi ?

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Arif Çelebi
Rtx 2060 full hd yada en fazla 2 k kartıdır 4 k da günlük ihtiyaçlarınızı görürsünüz ama oyun yada render alamazsınız

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
240hz tazeleme olursa daha iyi olur hocam ileriye dönüklük açısından fakat rtx2060 için 240hz almayın diyorlar, bu durum böyle mi ?
HZ konusunda rekabetci oyun oynuyorsan islemci daha onemli. Islemcin nedir, butcen nedir, kac inc ariyorsun, hangi oyunlari oynuyorsun bunlari bilmemiz gerek.

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
Rtx 2060 full hd yada en fazla 2 k kartıdır 4 k da günlük ihtiyaçlarınızı görürsünüz ama oyun yada render alamazsınız
Ekran kartım için 2k monitör de oyun render vb işler için uygun mudur hocam?

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Rtx 2060 (12gb) ekran kartı için monitör arıyorum 4k destekliyor mu yoksa standart 144hz mi destekliyor?
işlemci nedir darboğaz olmadan kullanman gerek tam performans alman için
2.
bütçe ne kadar

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
HZ konusunda rekabetci oyun oynuyorsan islemci daha onemli. Islemcin nedir, butcen nedir, kac inc ariyorsun, hangi oyunlari oynuyorsun bunlari bilmemiz gerek.
hocam işlemcim r5 5600 bütçemi önerilerinize göre ayarlicam şuan birikim aşamasındayım demin ki arkadaş 240hz alma kaldırmaz demişti o yüzden 2k monitör önerilerinize açığım öyle aman aman oyun oynayamıyorum valorant falan oynuyorum öyle genelde günlük kullanım da ve yazılım render vs için istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci nedir darboğaz olmadan kullanman gerek tam performans alman için
2.
bütçe ne kadar
hocam işlemcim r5 5600 bütçemi önerilerinize göre ayarlicam şuan birikim aşamasındayım demin ki arkadaş 240hz alma kaldırmaz demişti o yüzden 2k monitör önerilerinize açığım öyle aman aman oyun oynayamıyorum valorant falan oynuyorum öyle genelde günlük kullanım da ve yazılım render vs için istiyorum

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Islemciniz rekabetci oyunlarda 240hzi kaldirir valo,cs gibi. Tabi hard oyun oynamiyorsaniz hic gerek yok. Ekran kartiniz 2K da yeni cikan oyunlara yetmez.

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
Islemciniz rekabetci oyunlarda 240hzi kaldirir valo,cs gibi. Tabi hard oyun oynamiyorsaniz hic gerek yok. Ekran kartiniz 2K da yeni cikan oyunlara yetmez.
yani şunu mu demek istiyorsunuz günlük kullanım yazılım render için ve valo tarzı oyunlar da 240hz kaldırır fakat yeni nesil oyunlar da 240hz kaldırmaz onları oynamak istiyorsanız hz düşürün

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım

2k 144-165hz işini görür o zaman ben bulup geliyom

yani şunu mu demek istiyorsunuz günlük kullanım yazılım render için ve valo tarzı oyunlar da 240hz kaldırır fakat yeni nesil oyunlar da 240hz kaldırmaz onları oynamak istiyorsanız hz düşürün
240 hz valo cs gibi oyunlarda verir fakat 2k da hikaye yada ağır bir oyun oynarsanız durum kötüleşir

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Yeni nesil hikayeli oyunlarda kaldirmaz hocam. Render nedir ne degildir bilmedigim icin yorum yapamiyorum. Isterseniz sisteminiz icin video fps testlere bakin. Orada ki degerler ile asagi yukari ayni degerleri alirsiniz. Mesela bir oyunda 60FPS aliyorsunuz diyelim. 240HZ monitorun hic bir anlami kalmaz. Kendinize gore karar vermeniz gerek. Valo cs hard oynuyorum derseniz 240 alabilirsiniz.

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
Yeni nesil hikayeli oyunlarda kaldirmaz hocam. Render nedir ne degildir bilmedigim icin yorum yapamiyorum. Isterseniz sisteminiz icin video fps testlere bakin. Orada ki degerler ile asagi yukari ayni degerleri alirsiniz. Mesela bir oyunda 60FPS aliyorsunuz diyelim. 240HZ monitorun hic bir anlami kalmaz. Kendinize gore karar vermeniz gerek. Valo cs hard oynuyorum derseniz 240 alabilirsiniz.
Anladım hocam çok teşekkür ederim

Sizce bu monitör tercih edilmeli mi ?

Top Bottom