Neler Yeni

RTX 2060 İle Kazım Yapmak Mantıklı mıdır?

tblt

80+
NVDIA GEFORCE RTX 2060 İLE KAZIM YAPMAK MANTIKLI MIDIR ?
ARKADAŞLAR MERHABA 2 TANE BİLGİSAYARIMDA DA BELİRTTİĞİM MODEL EKRAN KARTIM VAR. BUNLARLA KAZIM YAPMAK İSTİYORUM ORTALAMA AYLIK KAZANCI NE OLUR. İKİSİNİ DE TEK HESABA BAĞLAYABİLİR MİYİM?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

Son düzenleme:

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
ikisinide tek hesaba bağlayabilirsin yaparsan mining tahmini mhs 27 ama oc yapsan 32 x2 60mhs alırsın aylık 160 dolar gibi bir şey

• Beğen
Reaksiyonlar: tblt

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Mantıklı mıdır tartışılır fakat aşağıdaki siteden en azından tahmini değer alabilirsin.
Tabii ki overclock yaparak buradaki değerleri yükseltmen mümkün. Ayrıca 1 ay boyunca kazım yaptığın kripto paranın değerinin artacağını veya düşeceğini bilemeyiz, yani etkileyen çok fazla faktör var ve riskli bir iş.

• Beğen

tblt

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisinide tek hesaba bağlayabilirsin yaparsan mining tahmini mhs 27 ama oc yapsan 32 x2 60mhs alırsın aylık 160 dolar gibi bir şey
Tek hesaba bağlamayı nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıklı mıdır tartışılır fakat aşağıdaki siteden en azından tahmini değer alabilirsin.
Tabii ki overclock yaparak buradaki değerleri yükseltmen mümkün. Ayrıca 1 ay boyunca kazım yaptığın kripto paranın değerinin artacağını veya düşeceğini bilemeyiz, yani etkileyen çok fazla faktör var ve riskli bir iş.
Anladım teşekkür ederim. 1 ay denemek istiyorum açıkcası eth in geleceği olduğunu düşündüğüm için.(ytd)

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
yapmayı öğren ama yapmayı öğrenmeden başlama tavsiyemdir iyi forumlar

daha iyi hesaplama aracı vereyim kafandaki netleşsin
ekran kartı kaç mhs alır ethash a bak ölçüm yeri
mhs para hesaplama çeviri açıksa kapat

Anladım teşekkür ederim. 1 ay denemek istiyorum açıkcası eth in geleceği olduğunu düşündüğüm için.(ytd)
ederim ama burdan zor olur

tblt

80+
hesaplama yaptım ortalağa 80-90 dolar arası kazım yaptığını gösteriyor en kötü 2 pc de 640x2=1280 lira fena durmuyor.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
İnternette nasıl mining yapılır şeklinde videolara baktığında net bir şekilde açıklıyorlar, kısaca anlatmam gerekirse senin hesabına özel bir kod veriliyor ve mining'e başlamadan önce o kodu belirttiğinde yapılan kazımın değeri senin hesabına aktarılıyor. İki bilgisayarında da bu kodu girerek aynı hesap üzerinde toplayabilirsin.

• Beğen

tblt

80+
anladım minning kurma işlemimi başlattım. şimdi diğer pcden yapacağım birleştirdiğimde sonucu size aktarırım. Teşekkür ederim

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Rica ederim, umarım işin rast gider.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
hesaplama yaptım ortalağa 80-90 dolar arası kazım yaptığını gösteriyor en kötü 2 pc de 640x2=1280 lira fena durmuyor.
lolminer üzerinden yapmanı tavsiye ederim ordaki kod üzerinden şuraya cüzdan adresine açtığın cüzdan hesabını yazıyorsun oluyor ekte 2pc dede aynı cüzdan adresi yazarsan (kendi cüzdan adresini)

aynı şekilde kazarsın havuzda aynı görünür sadece çalışma adı yani işçinin adını farklı koy

Ekler

• Screenshot_22.png
    Screenshot_22.png
    17.4 KB · Hit: 79
  • Beğen

tblt

80+
lolminer üzerinden yapmanı tavsiye ederim ordaki kod üzerinden şuraya cüzdan adresine açtığın cüzdan hesabını yazıyorsun oluyor ekte 2pc dede aynı cüzdan adresi yazarsan (kendi cüzdan adresini)
lol miner üzerinden kurdum diğer pc işlemi bitsin hemen yazacağım.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
adları farklı koyki bir sorun çıkarsa hangisinden çıktığını anla

• Beğen

tblt

80+
adları farklı koyki bir sorun çıkarsa hangisinden çıktığını anla
Anladım çok sağol hocam

Arkadaşlar sistemi kurdum çalışıyor. Ortalama pc başı 27 mh/s kazım yapıyor. İlerleyen günlerde bi gelişme olursa sizlerle paylaşırım. İlgilenen herkese çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Top Bottom