pc ustasi1
80+ Silver
senide allah kurtarsın ne diyimknk ben gt 730 kullanıyım i3 eskı nesıl var bende gene ıyısın
senide allah kurtarsın ne diyimknk ben gt 730 kullanıyım i3 eskı nesıl var bende gene ıyısın
Atom bilişim tarafından saplanan bir kişi dahaknk ben gt 730 kullanıyım i3 eskı nesıl var bende gene ıyısın
yok knk ordan almadım kendım topladım ortaokul zamanlarında kendı bırıktırdıgımAtom bilişim tarafından saplanan bir kişi daha
Video'da Aralarında 1080p değerleri de var. Darboğaz Yapmıyor görünüyor.knk yok okadar sey degılım kasmasın yeter işlemcı ne almalıyım i3 10105f nasıl
bide knk anakart tavsıye edersen sevinirim boyle sıstem topluyacam 1080 p kasmasın yeter low dada oynarızVideo'da Aralarında 1080p değerleri de var. Darboğaz Yapmıyor görünüyor.
tm dır tşkBu linkteki anakartlardan birini alıp takabilirsin. Bütçene uygun olan birini seç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ASUS; MSI; Gigabyte markalarından birini alabilirsin.
İ3 10100f de aynıdır demiVideo'da Aralarında 1080p değerleri de var. Darboğaz Yapmıyor görünüyor.
h.oBende mevcut satılık.
Controlde yüksek ayarlarda rtx dlss açık 90 gördüm ama rtx kaparsan 150 üstüAleyküm selam şuan 1050ti 1660 ile takılan kardeşlerim de var onların da 3-4 yıl ömrü olacaktır benim tahminimce 2060 da bi 5-6 yıl az sıkıntı ile götürür ya ama 4-5 yıl sonunda sıkıntı çıkarmaya başlayabilir grafiklerde falan