rahat olarak 4 yıl lowda bile oynicaksan ama dersen 2kya fln geçicem 1.5-2 yıl anca götürür zaten nvidia teknoloji çıkartır ve herzamanki gibi muhtemelen eski kartlara vermez yani 4060 eskiyince onada gelmez böyl devam ederse ha amd destek verir kulanırsın o zaman daha uzun gidebilirdostlar grafik takıntım yok gerektiği yerde lowda bile oynarım kaç yıl götürür?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemcim i5 1240f0 16 gb ram
2k falan gerek yok 1080p monitörüm var 165 hz gayet yeterli benim için dediğim gibi grafik takıntım yok oynatsın yeter lowda bile oynayabilirimrahat olarak 4 yıl lowda bile oynicaksan ama dersen 2kya fln geçicem 1.5-2 yıl anca götürür zaten nvidia teknoloji çıkartır ve herzamanki gibi muhtemelen eski kartlara vermez yani 4060 eskiyince onada gelmez böyl devam ederse ha amd destek verir kulanırsın o zaman daha uzun gidebilir
dediğim gibi o zaman o kadarsanız 4 hatta 5 yıl bile gidebilir amd teknoloji verirse (nvidiaya güvenmiyom bu konuda2k falan gerek yok 1080p monitörüm var 165 hz gayet yeterli benim için dediğim gibi grafik takıntım yok oynatsın yeter lowda bile oynayabilirim
8gb vram in ne kadar ömrü var tartışılır. Bana sorarsan 1.5-2yıl. Belki 2.5. Dlss zart zurt dersen 3.5 u zorlarsın. Ama şu var o zamana kadar yeni çıkacak oyunları oynatmaya gücü yetmeyebilir.dostlar grafik takıntım yok gerektiği yerde lowda bile oynarım kaç yıl götürür?
Uzun süre götürür merak etme şuan GTX ler bile satıyor canavar gibiler merak etme min 3 yılı var gönlün rahat olsundostlar grafik takıntım yok gerektiği yerde lowda bile oynarım kaç yıl götürür?
İki nokta üç virgül iki yıl yeterdostlar grafik takıntım yok gerektiği yerde lowda bile oynarım kaç yıl götürür?