bilgisayar hangi grafik biriminden güç alıyor? Dahiliden mi hariciden miRtx 2060 Laptopta ultra ayarlarda r6 siege 150-200 fps oynuyordum fakat şuan fpsim 70lerda geziyor gta 5 online da ultra da 35 fps oynuyorum normal midir?
Altında soğutucu var işlemci i7-10750h 100 dereceye kadar kendini çok kısmıyor 3.6-4 ghz arasında çalışıyor.İşlemci çok sıcak çalışıyor. kapatıp soğumasını bekleyin, ardından soğutucunuz yok ise altta silgi ve benzeri malzemelerle yükseltin, sıcaklık değerini tekrar paylaşınız
laptopda oluyormu bilmiyorum ama uv yapmayı deneyinAltında soğutucu var işlemci i7-10750h 100 dereceye kadar kendini çok kısmıyor 3.6-4 ghz arasında çalışıyor.
Fabrika çıkışı biosta kilitlemişler açmak için sadece yabancı kaynaklarda çözüm var ama biraz yabancıyım bu konulara garanti dışı kalabiliyormuş. O yüzden garantisi bittikten sonra yapacağım uv, şuan çok uğraştırır.laptopda oluyormu bilmiyorum ama uv yapmayı deneyin
Dell g5 15 5500 benim laptop iade etmem artık zor bikaç ay oldu alalı. Monster'dan bile daha uyguna geldi.Acer marka sanırım kullandığınız laptop, sorun başka kullanıcılardada var iade edebiliyorsanız iade etmenizi öneririm o laptopu.
R6te sorun olma ihtimali var mı geçen güncelleme geldi iki taneRtx 2060 Laptopta ultra ayarlarda r6 siege 150-200 fps oynuyordum fakat şuan fpsim 70lerda geziyor gta 5 online da ultra da 35 fps oynuyorum normal midir?
başka oyunlarda test ederseniz anlayabiliriz lakin sanmıyorum eğer olsaydı böyle bir şey duyulurduDell g5 15 5500 benim laptop iade etmem artık zor bikaç ay oldu alalı. Monster'dan bile daha uyguna geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
R6te sorun olma ihtimali var mı geçen güncelleme geldi iki tane
Cs:go 1024x768 düşük-orta ayarlarda 150-450 arası oynuyorum witcher 3 ultrada 50-95 arasıydı Valorant orta ayarlarda 100-200 arasıbaşka oyunlarda test ederseniz anlayabiliriz lakin sanmıyorum eğer olsaydı böyle bir şey duyulurdu