Neler Yeni

Yardım RTX 2060 lı Monster T5 v19.2

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İrfan Uluağaç
merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır notebook almak için araştırıyorum ve monster almaya karar verdim. Şimdi internetten aynı özelliklere sahip notebooklara bakıyorum ama monster ın muadillerine göre fiyat farkı çok fazla. Alsam pişman olur muyum verdiğim paraya değer mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.

MusTi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Karaağaç
merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır notebook almak için araştırıyorum ve monster almaya karar verdim. Şimdi internetten aynı özelliklere sahip notebooklara bakıyorum ama monster ın muadillerine göre fiyat farkı çok fazla. Alsam pişman olur muyum verdiğim paraya değer mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Fiyat farkı var derken fiyatı dahamı fazla dahamı az demek istiyorsunuz? ve msi ile felan karşılaştırıyorsan msi gibi markalar daha kaliteli oldugu için daha pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama en iyi sogutmalı msi ile normal arasında laptoplarda derece farkı gormedim

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Guzel laptop pisman olmazsin

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert

aynı fiyata 2 hafta önce i5 9300h+rtx 2060 laptop aldım 512gb ve 16 gb tam 10k olmuştu bana monster mı msi mı deseler gözüm kapalı msi derim monster çok daha performanslı yalan yok ama kalitesiz bana göre ve msi apayrı bir olay

MusTi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Karaağaç
aynı fiyata 2 hafta önce i5 9300h+rtx 2060 laptop aldım 512gb ve 16 gb tam 10k olmuştu bana monster mı MSI mı deseler gözüm kapalı MSI derim monster çok daha performanslı yalan yok ama kalitesiz bana göre ve MSI apayrı bir olay
Kalite cidden fark ediyor ama nedense en iyi sogutmalı laptopta bile digerlerinden ayrı bir derece görmedim

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

Daha iyisini bulamadım alabilirsin.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Kalite cidden fark ediyor ama nedense en iyi sogutmalı laptopta bile digerlerinden ayrı bir derece görmedim
ben zamanında 1050ti ve i7 8750h monster kullandım 91 leri görüyordu csgo'da stock olarak elimdeki msi max 86 gördüm rdr2'de full ayarlarda ama monster toparlamış olabilir

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
ben zamanında 1050ti ve i7 8750h monster kullandım 91 leri görüyordu csgo'da stock olarak elimdeki MSI max 86 gördüm rdr2'de full ayarlarda ama monster toparlamış olabilir
i7 zaten ısınıyor onu termal macun ve soğutucusuz kullanmayı düşünme UV de yapılabilir.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Diğer markaların pahalı olma sebebi panel, klavye, soğutma gibi ek olarak daha iyi olmasıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,739
Üyeler
163,542
Son üye
NathilaS
Top Bottom