Yardım RTX 2060 lı Monster T5 v19.2

Reaksiyon skoru
2
merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır notebook almak için araştırıyorum ve monster almaya karar verdim. Şimdi internetten aynı özelliklere sahip notebooklara bakıyorum ama monster ın muadillerine göre fiyat farkı çok fazla. Alsam pişman olur muyum verdiğim paraya değer mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır notebook almak için araştırıyorum ve monster almaya karar verdim. Şimdi internetten aynı özelliklere sahip notebooklara bakıyorum ama monster ın muadillerine göre fiyat farkı çok fazla. Alsam pişman olur muyum verdiğim paraya değer mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Fiyat farkı var derken fiyatı dahamı fazla dahamı az demek istiyorsunuz? ve msi ile felan karşılaştırıyorsan msi gibi markalar daha kaliteli oldugu için daha pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama en iyi sogutmalı msi ile normal arasında laptoplarda derece farkı gormedim

aynı fiyata 2 hafta önce i5 9300h+rtx 2060 laptop aldım 512gb ve 16 gb tam 10k olmuştu bana monster mı msi mı deseler gözüm kapalı msi derim monster çok daha performanslı yalan yok ama kalitesiz bana göre ve msi apayrı bir olay

aynı fiyata 2 hafta önce i5 9300h+rtx 2060 laptop aldım 512gb ve 16 gb tam 10k olmuştu bana monster mı MSI mı deseler gözüm kapalı MSI derim monster çok daha performanslı yalan yok ama kalitesiz bana göre ve MSI apayrı bir olay
Kalite cidden fark ediyor ama nedense en iyi sogutmalı laptopta bile digerlerinden ayrı bir derece görmedim

Daha iyisini bulamadım alabilirsin.

Kalite cidden fark ediyor ama nedense en iyi sogutmalı laptopta bile digerlerinden ayrı bir derece görmedim
ben zamanında 1050ti ve i7 8750h monster kullandım 91 leri görüyordu csgo'da stock olarak elimdeki msi max 86 gördüm rdr2'de full ayarlarda ama monster toparlamış olabilir

ben zamanında 1050ti ve i7 8750h monster kullandım 91 leri görüyordu csgo'da stock olarak elimdeki MSI max 86 gördüm rdr2'de full ayarlarda ama monster toparlamış olabilir
i7 zaten ısınıyor onu termal macun ve soğutucusuz kullanmayı düşünme UV de yapılabilir.

Diğer markaların pahalı olma sebebi panel, klavye, soğutma gibi ek olarak daha iyi olmasıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,685
Üyeler
189,310
Son üye
Dualix
Geri