Neler Yeni

Rtx 2060 mı Gtx 1650 mi

TUF4N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
TUFAN URAZ
Kardeşim nolur buraya yaz neler yaşattı ömrün uzun olsun inşallah 😄
2 ay kullanan bi arkadaşımdan satın aldım fakat kart yurtdışından termal macunu kuru geldiği için çok hızlı sıcaklık artışı oluyordu ve 80-85 derecelerde geziyordu bu sorunun üstüne gittim ve kartı açtım bi baktımki macun yerine taş koymuşlar :D eldeki macunu sürdüm (zalman zm-stc9) sorun en azından bi nebze düzeldi lakin bu seferde yük altında 83 dereceye çıkmasıydı bunuda biraz araştırdım herkes afterburner üzerinden frekans ve voltaj düşürmesi yapıyordu lakin böyle bi işe girişmek kartı yakmayla eşdeğerdi bende geforce experienceden maksimum gücü 90 a çekip sıcaklık hedefinide 75 yaptım ve oda ne hem sıcaklık problemim çözüldü hemde daha dengeli bir karta sahip olmuş oldum fakat bu kart işim gereği bana yetmiyor onun için daha güçlü kartlara yöneldim şimdilik kullanıyorum ve 8 aydırda hiç içini açmadım çünkü gayet stabil çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
AYHANCANCA
2 ay kullanan bi arkadaşımdan satın aldım fakat kart yurtdışından termal macunu kuru geldiği için çok hızlı sıcaklık artışı oluyordu ve 80-85 derecelerde geziyordu bu sorunun üstüne gittim ve kartı açtım bi baktımki macun yerine taş koymuşlar :D eldeki macunu sürdüm (zalman zm-stc9) sorun en azından bi nebze düzeldi lakin bu seferde yük altında 83 dereceye çıkmasıydı bunuda biraz araştırdım herkes afterburner üzerinden frekans ve voltaj düşürmesi yapıyordu lakin böyle bi işe girişmek kartı yakmayla eşdeğerdi bende geforce experienceden maksimum gücü 90 a çekip sıcaklık hedefinide 75 yaptım ve oda ne hem sıcaklık problemim çözüldü hemde daha dengeli bir karta sahip olmuş oldum fakat bu kart işim gereği bana yetmiyor onun için daha güçlü kartlara yöneldim şimdilik kullanıyorum ve 8 aydırda hiç içini açmadım çümkü gayet stabil çalışıyor
Varol kardeşim benim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,562
İsim
Hacı
2060 alın.

Top Bottom